Thia Trinidad herinnert zich dat ze werd gepest omdat ze een vrouw was, en bespreekt het belang van geestelijke gezondheid

Image Credit: thuis bij de familie Robertson

Thea Trinidad, voorheen bekend als WWE Superstar Zelina Vega, vervolgt haar weg als een van Twitch’s succesvolle shows. Trinidad besprak haar passie voor videogames in een optreden op de livestream-serie “At Home With Robertson” van Facebook. In citaten die een actrice deelde over de show met WrestleZone, beschreef ze openlijk hoe ze tijdens haar jeugd werd gepest vanwege haar enthousiasme voor de populaire hobby. Trinidad heeft het risico op cyberpesten ook in verband gebracht met schietpartijen en geestelijke gezondheid.

Ik heb het gevoel dat het ook op pesten neerkomt, want ik werd gepest toen ik klein was, omdat ik van videogames hield en omdat ik van worstelen hield en ik denk dat het daar begint omdat je anders bent, “zei Trinidad. soort van het opbouwen van deze spanning tussen mensen, weet je? En ik denk dat je weet dat ik denk dat geestelijke gezondheid iets groots is en dat kinderen heel moeilijk kunnen zijn en ik denk dat het een goede zaak was dat mijn moeder altijd goed was in het kijken naar wat ik online doe. Het is alsof het altijd zo is: “Ok√©, geef me je telefoon, laten we eens kijken wat je doet.”

“Ze was echt betrokken en ik vind het geweldig aan haar en papa. Ze probeerde er altijd voor te zorgen dat ze er niet overheen kwam, en ik denk dat het hetzelfde is met deze dingen als je merkt dat er een probleem is of iets dat je weet … er is een schietpartij gebeurd of er is iets gebeurd, dan moet je ernaar kijken. “De foto is alles en ik denk dat het zeker begint met geestelijke gezondheid. Ik denk dat het iets groots is.”

Vervolgens deelde Trinidad de negativiteit waarmee ze te maken kreeg toen ze online videogames speelde met mannen die vonden dat het platform niet voor vrouwen was.

READ  Moeder in Delhi bestrijdt ontvoerders, redt vierjarige dochter. Intense video geeft je kippenvel

“Ik herinner me nog dat ik de headset voor Xbox voor het eerst kreeg en het was voor Call of Duty”, zei Trinidad. ‘Zodra ze een vrouwenstem hoorden, was dat het.’

Het was zo, het was gewoon “Haal het hier weg” en “Het hoort hier niet thuis.” Er zullen altijd van deze mensen zijn, het is de manier waarop je ermee omgaat. “

Een fragment uit de aflevering is hier beschikbaar:

Verwant: Zelena Vega over de reactie op haar vrijlating: “De combo is totaal uit de hand gelopen”

Written By
More from Aubrey Mason

Het eerste videolek van de iPhone 12 toont een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en nieuwe camera-instellingen

Terwijl Apple de verwachte lancering van zijn iPhone 12 reeks van vlaggenschip...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *