Star Citizen alpha-update ontgrendelt nieuwe opties voor ruimtevrachtwagens

Star Citizen bevindt zich nog steeds in het alfa-niveau, maar het komt ook op zijn 10e verjaardag. De nieuwste update, Alpha 3.17, is gericht op het toevoegen van nieuwe handelsopties aan het ambitieuze ruimtespel – er zijn nieuwe functies waarmee je ongewenste bergingen kunt verkopen, asteroïde-mijnactiviteiten kunt verbeteren en zelf tankmanoeuvres van schip naar schip kunt voltooien. Transport aannemer.

De Starfarer, een zwaar tankschip van Musashi Industrial en Starflight Concern 300 USD) Het tanken van schip tot schip kan nu worden uitgevoerd op gestrande schepen en ook op brandstoftanks in de ruimte. Het is mogelijk om tankbeurten in rekening te brengen, wat Starfarer vanaf update 3.17 een efficiënter platform maakt om geld te verdienen.

Natuurlijk wil niet iedereen ruimtegassen teleporteren, en als dat het geval is, maak je geen zorgen: je kunt nu je ongewenste items verkopen aan NPC-dealers. Ze zullen nu je extra wapens, bepantsering of andere items die uit de lichamen van je gevallen vijanden zijn geplunderd, kopen voor koude, wrede kredieten van United Earth, zonder vragen te stellen.

Hier is een trailer met de laatste updates:

Als je je brood verdient door ruimterotsen te delven, zul je blij zijn te weten dat er nieuwe mijnbouwtools zijn die het gemakkelijker maken om het smakelijke erts binnenin te vinden. Gereedschappen kunnen op het oppervlak van asteroïden worden geplaatst en hebben een scala aan mogelijke effecten: sommige maken het ontgrendelen van asteroïden gemakkelijker, terwijl andere de productie van erts verhogen dat je eruit kunt halen.

Er is ook een nieuw ‘instapmodel’-scheepsontwerp voor spelers die geïnteresseerd zijn in de import/export-business. MISC Hull A is nu beschikbaar (voor een voorgestelde toezegging van $ 80 om te beginnen), en is voorzien van uitbreidbare armtechnologie waarmee grote vrachtcontainers kunnen worden vervoerd. Dit maakt het ideaal voor het maken van snelle en winstgevende rondreizen van oppervlak naar station.

READ  Monster Hunter Rise komt in januari naar Steam, met een demo in oktober

Ten slotte voegt Alpha 3.17 de eerste implementatie toe van de interactieve riviertechnologie van Star Citizen, die u kunt bezoeken op microTech. Er is ook de nieuwe must-visit Maria Pure of Heart Hospital in Lorville op de planeet Hurston.

Written By
More from Max Mcgee
Assassin’s Creed Valhalla krijgt nog een jaar DLC na de Siege of Paris
Ubisoft heeft de afgelopen maanden iedereen verteld dat het van plan is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *