Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Sandman onthult

Nieuws

Vandaag heeft Atlus de reguliere dagelijkse promo uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, die een van zijn demonen laat zien.

Vandaag heeft Atlus de reguliere dagelijkse promo uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, die een van zijn demonen laat zien.

Om precies te zijn kijken we naar Sandman, die voor het eerst verscheen in Soul Hackers’ originele voorganger Shin Megami Tensei: Devil Summoner, en veel in de serie verscheen, Inclusief Shin Megami Tensei V.

Zoals gebruikelijk bevat de trailer ook de dagelijkse horoscoop, die terug is in de ranglijstlay-out. Schorpioen is het gelukkigste teken voor vandaag, terwijl Kreeft het gelukkigste is.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag later Japanse lancering op 25 augustus.

U kunt uitchecken originele trailerEn Veel screenshotsa De tweede tentoonstellingEn Meer foto’sa Video waarin wordt uitgelegd hoe je moet spelenEn anders.

Andere eerdere dagelijkse trailers zijn onder meer: Thunderbird-detectieEn Men toont sjiietenEn Men richt zich op de aartsengelEn Een toont AndrasEn Een gericht op Hell BikerEn Een met een groep demonen.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, de andere cast bevat muziek van Monaka, character designs door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.”

READ  Keiichiro Toyama, maker van Silent Hill, beantwoordt vragen over zijn nieuwe game, Slitterhead
Written By
More from Aubrey Mason
Mario Kart-snelheidsracers racen om zichzelf op te blazen met blauwe zeeschelpen
GIF​ Nintendo / Skylose / Kotaco Wist je dat je jezelf kunt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *