Star Citizen heeft meer dan $ 400 miljoen opgehaald, maar het is nog niet uit

Een scène uit de komedie Watchmen

afbeelding: bewakers

Het is 2007. Ik speel een game genaamd Xbox Live Arcade Wing Commander Circuit. Het is een schietspel van bovenaf en ik haat het. dit is niet Vleugel commandant. Waarom heeft niemand een nieuwe gemaakt? Vleugel commandant.

Het is 1993. Ik zit in mijn woonkamer en probeer een opstartdiskette te maken zodat mijn verouderde pc SX33 Chris Roberts kan spelen. Commandant van de derde vleugel. Het werkte, maar het laden van een taak duurt 23 minuten.

Het is 2012. Chris Roberts, maker Vleugel commandantKondigt een nieuwe videogame aan. Het komt naar Kickstarter, een online marktplaats waar fans dingen kunnen kopen die ze nog niet hebben afgemaakt. Het spel heet Star Citizen. Het zal in 2015 worden uitgebracht.

Het is 1999. Freddy Prinze Jr.. Vliegen door de ruimte in Starfighter voelt als een ritje uit een themapark uit de jaren 50. dit is niet Vleugel commandant. Ik geniet hier niet van.

Het is 2015. Star Citizen Het bracht meer dan $ 100 miljoen op, maar is ondanks de oorspronkelijke plannen nog niet vrijgegeven. In 2012 zei Roberts: “Het is al een jaar geleden – en nog twee jaar, waardoor we in totaal 3 zijn, wat perfect is. Als er nog meer zijn, zullen de dingen vervagen.” Ik maak me zorgen.

Het is 1991. Ik speel Commandant van de tweede vleugel, en ik ben onder de indruk van de vertakkende campagnestructuur en het space-operaverhaal. Ik hoop dat de serie nooit stopt.

Het is 2020. Fans hebben nu $ 300 miljoen uitgegeven aan een niet-uitgebrachte game. Star Citizen Enkele campagne 42. eskader, zou in 2016 uitkomen. Dan 2018. De bètaversie zou in ieder geval in 2020 uitkomen. In oktober 2020 zei Roberts: “We hebben nog een lange weg te gaan voordat we in bèta zijn.” Ik voel me niet meer angstig, Nu vind ik dit heel grappig.

Het is 2021. De ontwikkelaars van deze videogame hebben nu meer dan $ 400 miljoen opgehaald Een fan van de game die nog niet is uitgebracht en al een decennium in ontwikkeling is. heel grappig.

READ  Street Fighter's Guile & Cammy komt naar Fortnite
Written By
More from Aubrey Mason
Disney brengt Star Wars-videogametrailer uit voor december
Disney en Lucasfilm plaagden een Star Wars-videogametrailer voor december als onderdeel van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *