Hearth & Home laatste preview details van Valheim

Na veel previews en veel ophef, Hearth & Home’s grote update van het Viking-knutselavontuur Walheim Bijna hier. Iron Gate toonde hun nieuwe hongersysteem, nieuw voedsel en nieuwe manieren om dat voedsel weg te spoelen, en ze hebben nu de nieuwste preview van de update gepubliceerd. Deze gaat in op enkele snelle details over hoe het slagveld en de boog zijn veranderd. Ze zeggen dat ze de boog minder krachtig maken, maar echt, het voelt als een upgrade voor mij persoonlijk. Bestudeer al deze wijzigingen voordat de grote update volgende week wordt uitgerold.

Iron Gate zegt dat alle wapens van Valheim opnieuw zijn gebalanceerd, maar de strijd en boog hebben grotere veranderingen ondergaan. Het einde van de strijd is nu korter, samen met meer verbazingwekkende schade en slash-vaardigheid. Het is echter nog steeds zwaar, dus ga er niet over je hoofd mee. Je kunt een deel van de bijlactie hier bekijken in de korte video van Iron Gate.

De grootste verandering voor mij persoonlijk is de kromming. De ijzeren poort zegt dat het minder krachtig is. Dit kan waar zijn, omdat ze hebben gedaan dat je je pijlen niet meteen kunt tekenen, zelfs niet op hoge niveaus. Ze verlaagden de uithoudingsvermogenkosten om de boog continu te onderhouden. Ik heb altijd een beetje moeite gehad om eenden in de bergen te pinnen als ze weigeren te stoppen met bewegen. Deze verandering maakt het makkelijker om te wachten op een goede opname zonder dat je uithoudingsvermogen opraakt. De ijzeren poort lijkt mensen zoals ik in gedachten te hebben, want dat is precies het voorbeeld dat ze daar in de demovideo gebruiken.

READ  17 Amerikaanse staten vervolgen Trump-beheerder wegens visumregel voor buitenlandse studenten

Nu we hier dichterbij zijn, hebben we veel meer gehoord bij Hearth & Home. We hebben eerder enkele bestanden gezien gouden stapel en schatkist Landschap, Veel nieuwe gerechten, een licht misselijkmakend vermogen Geef je eten over Als u wilt overstappen op een nieuwe set puff.

Dat alles zal volgende week vallen wanneer de Valheim Hearth & Home-update op donderdag 16 september wordt gelanceerd. Hoewel het al opgeblazen is, heeft Valheim nog steeds zijn weg gevonden door Early Access. Iron Gate zei dat de volgende grote inhoudsupdate zich zal richten op: Mistlanden bij dag.

Written By
More from Aubrey Mason

FemShep maakt eindelijk rouw in Mass Effect Legendary Edition Trailer, Heavy Impacted Jennifer Hill

Teaser-clip om te onthullen Legendarische versie van Mass Effect De live-uitzending begon...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *