Star Named EOS voegt PS5- en Xbox Series-versies toe; Uitgesteld tot de zomer

Star Named EOS voegt PS5- en Xbox Series-versies toe;  Uitgesteld tot de zomer

Een puzzel- en verhalenavonturenspel De ster genaamd EOS Het wordt gelanceerd voor PlayStation 5 en Xbox Series naast de eerder aangekondigde Switch en PC (stoom, Epic Games Store, GOG en Humble Store) verschijnt deze zomer, een vertraging ten opzichte van de eerder geplande voorjaarsrelease, zo maakten uitgever PLAYISM en ontwikkelaar Silver Lining Studio bekend. Een speelbare demo met de nieuw aangekondigde audiocast is nu beschikbaar voor pc via stoom.

De stemmencast voor de rol van de moeder van de hoofdpersoon bestaat uit:

Hier is een overzicht van het spel via PLAYISM:

Vervolg op de indiesingle Silver Lining Studio Achter het kozijn, De ster genaamd EOS Het is een verhaalgedreven puzzelspel waarbij fotografie centraal staat. Sinds hij klein was, ontving Dai regelmatig brieven van zijn moeder als ze op reis was, en bij elke brief stond een prachtige foto van de locatie die ze bezocht.

Op een dag merkt Dai iets vreemds op in een van de foto's die ze heeft achtergelaten, en alles waarin hij geloofde wordt op de proef gesteld. Nu, geleid door de diepe stem van zijn moeder in hem, is het tijd voor Dei om op eigen houtje op pad te gaan om de waarheid over zijn familie te ontdekken en het verleden onder ogen te zien.

Dompel jezelf onder in een prachtige, handgetekende wereld en leg de vluchtige momenten vast die je leven bepalen. Maak oude foto's opnieuw en ontdek de lang verloren gewaande waarheid van een familiemysterie, terwijl gefragmenteerde herinneringen je zullen helpen de liefde te vinden die zo lang onvervuld is gebleven. Met de perfecte mix van prachtige, fantasierijke kunststijl en verhaalgerichte puzzelgame-mechanica, De ster genaamd EOS Het neemt je mee op een oogverblindende en fantasierijke reis van herinneringen en identiteit.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  MARVEL'S AVENGERS Spoilervrije Xbox One-campagneoverzicht; "Een filmische, blockbuster-ervaring"

IndyLive Expo 2024-trailer

Engels

Japans

Traditioneel Chinees

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *