Daigo en Go1 laten krachtige tactieken zien die je zeker op Akuma wilt gebruiken in deze Street Fighter 6-wedstrijdbeelden

Daigo en Go1 laten krachtige tactieken zien die je zeker op Akuma wilt gebruiken in deze Street Fighter 6-wedstrijdbeelden

Akuma is officieel hier in Street Fighter 6, en veel van de grootste en beste spelers die momenteel op de scène aanwezig zijn, duiken als eerste in het spelen van het nieuwe online DLC-personage om te zien wat hij allemaal kan doen in deze versie van het spel.

Tot nu toe hebben we Akuma Master Tokido en Momochi, die al meer dan 2000 MR met het personage hebben, online tegenstanders zien vernietigen met hun Raging Demon. Vandaag hebben we weer twee van de beste spelers in Daigo Umehara en Go1 die een aantal werkelijk krachtige tactieken demonstreren in de strijd met de nieuwste vechter van Street Fighter 6.

Dit nieuws uit het persbericht komt van een herstart van de online vechtgame-wedstrijd Mecca YogaVlam24. Daarin zien we Daigo en Go1 tegenover elkaar staan ​​terwijl ze allebei Akuma gebruiken, evenals Daigo's Akuma tegenover een Ryu-speler met de naam Yas.


In deze sets zien we verschillende sterke combinaties te zien. Maar afgezien van de krachtige dingen, die we deze week veel online op Twitter zagen, lieten Daigo en Go1 ook een aantal interessante en ogenschijnlijk krachtige tactieken zien die aspirant-Akuma-spelers zeker zouden moeten toepassen.


Een ding dat me al snel opviel aan Daigo's Akuma is hoe vaak hij in een neutraal gevecht rondloopt. Akuma's loopsnelheid is zo hoog dat simpelweg naar de ruimte van je tegenstander lopen (nadat je hem hebt geconditioneerd om niet willekeurig op knoppen te drukken) en een normale worp uitvoeren, een zeer effectieve tactiek kan zijn.

READ  De AI-gegenereerde Overwatch-fusie is mooi en angstaanjagend


Over snelle overnames gesproken, Go1 pronkt ook met een zeer ingenieuze Raging Demon-opstelling. Nadat Drive Rush een gehurkte middellange trap ongedaan heeft gemaakt, nadert Go1 Daigo, laat hem een ​​gehurkte lichte stoot blokkeren en gaat vervolgens rechtstreeks naar Demon voor een krachtige laatste ronde.


Iets wat we Daigo ook veel zien doen in deze matchups is de krachtige zware hit Adamant Flame in neutraal. Op het blok is deze speciale beweging slechts -2, waardoor het een veilige manier is om de aanval te starten, vooral als je bedenkt dat als het counters bestraft, je daarna een zware hurkende stoot kunt geven. Pas op voor perfecte ontwijking als u het zelf gebruikt.


Je kunt de Street Fighter 6 Akumas bekijken die Daigo en Go1 vermoorden in de onderstaande video's. Laat ons zeker weten wat je van het nieuwe personage vindt in de reacties.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *