Star Wars: Battlefront 2 crasht op servers, EA belooft de capaciteit te vergroten

Momenteel kun je Star Wars: Battlefront 2 gratis krijgen in de Epic Games Store. Het kan echter zijn dat je het momenteel moeilijk vindt om Battlefront 2 te spelen, omdat de weggeefactie de servers tot het breekpunt heeft geladen. Spelers komen de hele dag door regelmatig foutcodes 623 en 918 tegen, maar EA zegt dat er opluchting komt.

“Een ongelooflijk aantal spelers heeft zich bij ons aangesloten tijdens de gratis week van de Epic Games Store en we breiden onze nieuwe servers uit om jullie allemaal te verwelkomen bij Battlefront”, het officiële EA Help-account Hij tweette eerder vandaag. Een paar uur later voegde het account eraan toe: “We zijn nog steeds bezig met het vergroten van de capaciteit om op dit moment meer spelers toe te staan ​​en we willen iedereen bedanken voor je geduld tot nu toe. We zullen het je zeker laten weten zodra we meer updates ontvangen!”

Spelers maakten zich vooral zorgen over het ontvangen van foutcode 918, Waarin staat dat “Dit EA-account is geblokkeerd voor toegang tot online functies” – wat betekent dat je bent geblokkeerd. Maak je geen zorgen, het zijn alleen de servers die overbelast zijn en je kunt weer spelen zodra de capaciteit toeneemt.

Voor nu kun je de nieuwste Star Wars: Empire at War-patchnotities bekijken, want op de een of andere manier kreeg deze klassieker een nieuwe update in 2021.

Als u op zoek bent naar meer Star Wars- of gratis pc-games, kunt u deze links volgen.

READ  Een vreemd avonturenspel Children of Silentown verschijnt begin 2022 op pc

Written By
More from Max Mcgee
Trump draagt ​​een masker tijdens bezoek aan gewonde dienstmedewerkers bij Walter Reed
‘Ik zal waarschijnlijk een masker hebben als je het moet weten. Ik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *