MLB The Show 21 News komt volgende maand eindelijk

We zijn halverwege januari en we weten nog steeds niets van de jaarlijkse Sony San Diego Studio-inzending van dit jaar MLB Show Franchise. Hoewel dit vrij ongebruikelijk is gezien het pre-releasespoor van eerdere afleveringen, kregen we uiteindelijk een idee wanneer we meer zouden horen.

Zoals gedeeld vanaf het officiĆ«le Twitter-account van MLB Show Vandaag wordt onthuld dat informatie over de wedstrijd van dit jaar volgende maand eindelijk zal komen. “MLB Show 21 Het nieuws komt in februari, “deel het account gewoon vandaag. Deze onthulling bleek een verademing te zijn voor veel fans in de reacties op de tweet die de afgelopen weken om wat voor informatie dan ook hebben gesmeekt.

Hoewel dit nieuws misschien niet zo’n groot probleem lijkt, komt de release van dit jaar uit MLB Show 21 Hij is omringd door veel meer intriges dan normaal. Voor degenen die het zich niet herinneren, toen Major League Baseball San Diego Studio de competitielicentie in 2019 verleende, stond een belangrijke update in het contract met twee entiteiten de serie toe. Eindelijk naar andere platforms dan PlayStation. 2021 markeert eigenlijk zijn eerste jaar MLB Show Het kan naar andere apparaten komen, waaronder Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X / S en pc.

De enige verwarring die we op dit moment hebben met deze situatie is dat we niet weten of MLB Show 21 Of het dit jaar daadwerkelijk een multi-systeem zal worden. Nogmaals, de ontwikkelaars hebben geen kennis gegeven van deze inzending voor 2021, en daarom is de update van vandaag zo belangrijk gebleken voor veel fans. Hoewel wordt aangenomen dat de franchise dit jaar niet op PlayStation 4 en PlayStation 5 wordt vergrendeld, weten we het pas volgende maand zeker.

Hoe meer we uiteindelijk meer over haar hoorden MLB Show 21 Volgende maand en tot in de kleinste details over de release, laten we het je weten Hier op ComicBook.com. Je bent op zijn minst van plan om de game in maart 2021 te krijgen als de release van dit jaar in hetzelfde afleveringsvenster komt als de vorige.

READ  De trailer voor de game de dag ervoor toont 10 minuten schieten op zombies en het plunderen van een boerderij
Written By
More from Aubrey Mason
Koei Tecmo wil Mario- en Star Wars Musou-spellen maken
Koei Tecmo heeft onlangs veel succes geboekt met zijn gelicentieerde dochteronderneming van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *