Star Wars Eclipse-releasedatum: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en pc

Van de vele wereldpremières die tijdens The Game Awards 2021 zijn onthuld, is de eerste trailer voor Star Wars Eclipse. De nieuwste betrouwbare game uit de uitgebreide serie is ontwikkeld door Quantic Dream, bekend van games als Heavy Rain. Details over de aanstaande release zijn echter nog steeds erg schaars. Wanneer verwachten we dat Star Wars Eclipse wordt gelanceerd? Wordt het gelanceerd op PS4, PS5, Xbox One, Series X of pc?

Wat is de releasedatum van Star Wars Eclipse?

Een releasedatum voor Star Wars Eclipse is nog niet vastgesteld. Het werd zojuist onthuld tijdens The Game Awards 2021, na het debuut van ‘s werelds première-trailer. De game bevindt zich nog in de vroege ontwikkeling, dus het kan zijn dat we de komende maanden geen verdere details over Eclipse horen. Wat de releasedatum ook is, het zal waarschijnlijk nog een jaar of twee duren.

Over het algemeen is er tot nu toe heel weinig bekend over deze nieuwe game. Game Awards-presentator Jeff Kegley merkte op dat het zich afspeelt in het High Republic-tijdperk, maar dat is echt alles wat we hebben gehoord. Verder is het belangrijkste detail dat het wordt ontwikkeld door Quantic Dream, ontwikkelaar van Heavy Rain en Detroit: Become Human.

Als zodanig zouden fans waarschijnlijk verwachten dat Eclipse enigszins afwijkt van het gebruikelijke genre van actie/avontuur en RPG-items waar de serie om bekend staat. Bij Quantic Dream draait alles om verhalen vertellen, en de Star Wars-canon moet precies passen bij de manier waarop de ontwikkelaar verhalen vertelt. Het hangt natuurlijk allemaal af van hoe je je voelt over de unieke stijl van Quantic Dream. Of de studio zal verhuizen naar een meer actiegerichte gameplay, valt nog te bezien.

READ  Krispy Kreme krijgt gratis Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap in nieuwe Nexus Level Donuts-deal

Star Wars Eclipse bevindt zich in een zeer vroeg ontwikkelingsstadium en heeft nog geen releasedatum. We weten niet eens zeker op welke platforms het zal draaien, hoewel we eerder vroeger dan later een soort aankondiging zouden verwachten. Quantic Dream streeft er nu naar om zijn game op alle platforms uit te brengen, dus we kunnen waarschijnlijk PS5- en Xbox Series X-releases verwachten | S en pc.

Written By
More from Vanessa Hale
Devolver Digital zegt dat Fall Guys niet naar Xbox Game Pass komt
Een Xbox Game Pass Instagram-account zei onlangs dat de Fall Guys in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *