Star Wars Episode 1: Racer wordt dinsdag gelanceerd op Xbox One

Wanneer Star Wars, aflevering 1: Racer kwam uit op Nintendo Switch en PS4 eerder dit jaar, Xbox One-gamers werden schijnbaar buiten het retro-spelplezier gelaten. Ontwikkelaar Aspyr liet ze dinsdag meedoen, toen de game werd gelanceerd op de console van Microsoft voor $ 15. Het zal ook speelbaar zijn Aan Xbox Series X en S Toen ze 10 november lanceren, bevestigde Aspyr aan CNET.

Aflevering 1: Racer werd oorspronkelijk uitgebracht op N64 en pc als een koppeling met The Phantom Menace terug in 1999, waarbij de iconische pod-racesequentie van de film werd aangepast tot een volledig spel. Aspyr behandelde eerder het recente Jedi Outcast en Jedi Academy remasters.

“We hebben eerder dit jaar Star Wars Episode l: Racer on Switch en PS4 uitgebracht en waren verheugd om de positieve reacties te zien van degenen die voor het eerst speelden, evenals fans van het origineel, die hier allemaal geen genoeg van konden krijgen. adrenaline-pompende favoriet, “Elizabeth Howard, vice-president van publishing bij Aspyr, zei in een release” Nu brengen we het eindelijk naar de Xbox-fans zodat ze kunnen meedoen aan de race, het pedaal op de metal trappen en een ervaring beleven. geliefde klassieke Star Wars-game. “

De 21-jarige game bevat geen online multiplayer, maar je kunt met vrienden spelen in split-screen. Het heeft 25 speelbare personages en racebanen die zich uitstrekken over acht planeten.

De game kreeg een PS2-vervolg, Racer Wraak, in 2002, en dat was opnieuw uitgebracht op PS4 in 2016.

READ  Microsoft promoot een volledig digitaal Xbox-evenement met aanmeldingen voor Xbox FanFest 2020 vanaf aanstaande maandag


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

We reden Disney’s nieuwe Star Wars-rit


8:02

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox wilde dit jaar echt Starfield
Microsoft voelde de behoefte om duidelijk te maken dat zijn niet-E3-zomerspelshow gelijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *