Cyberpunk 2077 is opnieuw uitgesteld tot 10 december

Cyberpunk 2077 wordt uitgesteld nog opnieuw, deze keer tot 10 december. Ontwikkelaar-CD Projekt Red zegt dat het nog steeds werkt aan een patch voor de lanceringsdag voor de game, die eerder gepland was voor 19 november. Het schrijft de vertraging gedeeltelijk toe aan de release op meerdere platforms – waardoor de game wordt gelanceerd op twee generaties consolehardware, pc, en Google Stadia.

“De grootste uitdaging voor ons op dit moment is om de game tegelijkertijd op de huidige generatie, de volgende generatie en de pc te verzenden, waardoor we negen versies ervan moeten voorbereiden en testen”, zei het bedrijf in een tweet. “We moeten ervoor zorgen dat alles goed werkt en dat elke versie soepel verloopt. We zijn ons ervan bewust dat het misschien onrealistisch lijkt als iemand zegt dat 21 dagen enig verschil kunnen maken in zo’n groot en complex spel, maar dat is echt zo. “

Cyberpunk 2077 ging officieel goud (dwz een releaseversie van het spel vergrendeld) begin oktober en de ontwikkelaars beloofd via Twitter dat “er geen vertragingen meer optreden.” De releaseversie is nog steeds klaar, maar CD Projekt Red heeft verdere updates ontwikkeld voor de dag van de release van de game. “Dit is de tijdsperiode die we onderberekend hebben”, zegt de tweet – zelfs na een onverwachte crunch-periode dat is gezien dat ontwikkelaars overuren maken.

Cyberpunk 2077 is een van de meest langverwachte games van 2020. Maar met de laatste vertraging zal het gebeuren alleen maar piepen eind dit jaar.

READ  Zoë Kravitz roept Hulu op wegens gebrek aan diversiteit na annulering van 'High Fidelity'
More from Madison Garrett

Herziening van de voetbalrivaliteit tussen Catasauqua en Northampton op een Thanksgiving die een wedstrijd mist

Rivaliteitsvoetbalwedstrijden werden deze week weggevaagd door de COVID-19-pandemie en de wedstrijd Northampton-Catasauqua...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *