Star Wars Jedi: Survivor heeft een Steam-pagina en ‘Coming Soon’

Er is nu een officiële Star Wars Jedi: Survivor Steam-pagina, hoewel je er nog niet veel mee kunt doen. De opvolger van Star Wars Jedi: Fallen Order uit 2019 kan nu worden toegevoegd aan je verlanglijst, en de uitgever zegt dat Star Wars Soulslike ‘binnenkort’ is, wat ‘ergens in 2023’ betekent.

We hebben al bijna alles gezien momenteel in Star Wars Jedi: Survivor Steam-winkelpagina. Er is natuurlijk de trailer en verschillende screenshots die we al hebben bekeken. De beschrijving bevestigt dat het verhaal van Cal vijf jaar na de gebeurtenissen van Fallen Order herleeft, waarvan we hebben geleerd dat het samenvalt met de tijdlijn van de Disney + Obi-Wan Kenobi tv-serie.

“Cal moet de voortdurende zoektocht van het rijk een stap voor blijven terwijl hij het gewicht blijft voelen een van de laatst overgebleven Jedi in de melkweg te zijn”, luidt de beschrijving, die opnieuw geen nieuwe informatie over de Jedi toevoegt: de mysterieuze tegenstander van de overlevende of het soort locaties dat ze zijn. Cale zou haar op dit punt in zijn avontuur bezoeken.

Het gedeelte met systeemvereisten van de pagina is nog steeds gevuld met “TBD” tijdelijke aanduiding – we zullen meer te weten komen over de systeemvereisten voor Star Wars Jedi: Survivor op pc in de buurt van de lancering.

Het enige dat we weten is dat Star Wars Jedi: Survivor ergens volgend jaar uitkomt, en we kijken er zeker naar uit om wat meer quality time door te brengen met BD-1.

Written By
More from Max Mcgee
De klassementsmodus in Apex Legends moet de Smurfen beschermen, zeggen spelers:
Volgens sommige Battle Royale-fans wordt de beoordeelde Apex Legends-modus-ervaring getroffen door een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *