Cat Stray heeft prestatieproblemen met Unreal Engine 4 op pc

pot

schermafbeelding: verdwaald / kotaku

Mijn klasgenoten waren aan het spelen verdwaald Op PS5 was het door alle accounts helemaal leuk. Ik heb echter op pc gespeeld, waar geen dingen zijn dusver Rooskleurig.

het is niet ramp; Zelfs op mijn pc kan ik het perfect uitvoeren op 4K en 60 fps, wat altijd wordt gewaardeerd, het ziet er natuurlijk meestal geweldig uit, maar tijdens het spel heb ik vervelende kleine haperingen gehad die niet erg genoeg zijn om de ervaring te verpesten, maar zij Alleen maar Erg genoeg om een ​​doorn in het oog te blijven.

Zoals altijd met pc-prestatieproblemen, vroeg ik me af of ik de enige was of dat het probleem vaker voorkwam. Het bleek vrij wijdverbreid te zijn. Zoals, het treft zowat iedereen.

boosdoener zoals digitale gieterij Hieronder wordt uitgelegd dat het een spel is dat bekend is bij pc-gamers: het is een Unreal Engine 4 shader-compilatie, een probleem dat tegenwoordig elke game die op de engine wordt ontwikkeld, steeds meer lijkt te plagen. Op consoles, die vooraf zijn gebouwd en standaard over de hele linie, kunnen ontwikkelaars game shaders pre-compileren, wat betekent dat iedereen die de game op PS5 speelt hier geen last van zal hebben.

Maar omdat elke pc anders is, krijgen ontwikkelaars die luxe niet op het platform (op enkele zeldzame uitzonderingen na, zoals de vorige horizon port), en dus moeten de meeste games snel een shader compileren.

Het resultaat is een gestage stroom van subtiel stotteren, wat het na urenlang spelen een beetje vervelend kan maken! Onderstaande video (met enkele voorbeelden) Het gaat hier uitgebreid op in en ik heb het ingesteld op automatisch inschakelen in het pc-prestatiegedeelte, maar als je wilt zien hoe de PS4- en PS5-versies presteerden, kun je ze ook eerder zien.

Stray PS5 vs PS4 / PC: prachtige 4K 60fps-rendering op PS5 – maar hoe zit het met pc?

READ  Hoe de pickup-animatie in de verboden aanblik van het Westen uit te schakelen?
Written By
More from Aubrey Mason
Het nieuwste evenement in World of Warcraft geeft Torghast een spookachtig tintje
Shadowlands Het vindt plaats in de Death Realms en spelers moeten de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *