Star Wars van Ubisoft heeft een grote ontwikkelingsverandering ondergaan

Ubisoft Volgende open wereld game Ze speelt zich af in het Star Wars-universum en heeft nu te maken met een zeer grote verandering in ontwikkeling bij Massive Entertainment, de studio die aan het project werkt. Een sleutelfiguur in het bedrijf onthulde onlangs dat hij Massive verlaat om ergens anders binnen Ubisoft te gaan werken. En hoewel het onzeker is hoe dit het Star Wars-project rechtstreeks zal beïnvloeden, lijkt het van buitenaf een behoorlijk grote verandering te zijn.

gedetailleerd in bestand Lidwoord Op de Massive Entertainment-website werd onthuld dat Managing Director David Polfeldt nu andere uitdagingen bij Ubisoft aangaat. Polfeldt werkt sinds 2005 bij Massive en heeft de afgelopen 12 jaar gediend als directeur van de studio sinds hij werd geselecteerd door Ubisoft. Polfeldt zal op 1 juli privé terugtreden uit deze functie en zal zes maanden vrij nemen voordat hij vervolgens terugkeert naar Ubisoft om “in een nieuwe strategische rol” te werken.

Hoewel dit misschien een reden tot bezorgdheid lijkt als het gaat om de Star Wars-titel van het bedrijf, heeft Polfeldt eigenlijk allesbehalve voorzichtigheid geuit. Hij wees er zelfs specifiek op dat het verwerven van de rechten om aan Star Wars te werken, er gedeeltelijk toe leidde dat hij op die manier aftrad. “Toen we Star Wars tekenden en uiteindelijk ons ​​prachtige Eden-gebouw in 2020 voltooiden, voelde ik een overweldigend gevoel van voltooiing, alsof ik alles had bereikt waar ik ooit van had gedroomd”, zei Polfeldt in een begeleidende verklaring. “De studio staat op het solide fundament van The Division, Avatar, Snowdrop en Ubisoft Connect en verkeert in uitstekende staat, en ik ben zo dankbaar voor wat we samen hebben bereikt.”

READ  BJP-leider doodgeschoten door terroristen in J&K, zijn beveiligingsomslag ontbrak

Op dit moment is er bijna niets dat we weten over Star Wars van Ubisoft buiten het idee dat het in een open wereld zal plaatsvinden. Met dat in gedachten hebben we geen idee wanneer het zal worden vrijgegeven. Aangezien de ontwikkeling ervan nog in de kinderschoenen staat, lijkt het erop dat we deze titel over een paar jaar niet meer zullen zien. Wanneer het echter wordt gelanceerd, wed je waarschijnlijk dat het zijn weg zal vinden naar PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Brengt deze verandering in de ontwikkeling bij Massive Entertainment je zorgen over de toekomst van deze Star Wars-titel? Laat het me weten in de reacties of sla me op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Aubrey Mason
Netflix werkt aan een animatieserie over Splinter Cell-games
Insiders vertellen dat Verscheidenheid, volgens wie er meteen twee seizoenen in productie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *