Vanavond: Online Poker Series #2

Vanavond: Online Poker Series #2 – Middelburg

Vanavond staat de voorronde 2 van de Middleburg Series Online Poker op het programma. Zoals altijd beginnen we om 19:30 en laat inschrijven is mogelijk tot 20:35. Deelname kost €5 en je hoeft niet in Middelburg te wonen om mee te doen. U kunt zich direct inschrijven door op onderstaande banner te klikken. Het is niet mogelijk om jezelf te kopen met Social Poker munten van het “Pokeren.nl Online” platform.

In de derde ronde van het tweede seizoen van de online pokerserie zijn we bijna in Middelburg. Net als op dinsdag en donderdag geven we een gratis ticket uit aan de persoon die de bonusspeler uitschakelt. vanavond Pascal Schwegler. Speelt Pascal niet, dan is Danielle Van Ramsdonk de bonusspeler. Er is dit seizoen dus het een en ander veranderd, zoals de manier om je te kwalificeren voor de finale en het profiel van Pokeren.nl. Hieronder hebben we de uitleg samengevat. Mochten er onduidelijkheden of problemen zijn met betrekking tot: Voorronde van Middleburg Je kunt altijd een e-mail sturen naar [email protected]

Schrijf je direct in voor de voorronde van Middleburg.

Finalisten

Om te voorkomen dat we meer dan 200 finalisten krijgen zoals we deden in Poker Series Online #1, hebben we het dit seizoen nog moeilijker gemaakt om de grote finale te bereiken. De winnaar van de voorronde plaatst zich niet meer automatisch voor de finale, maar wint een ticket voor de halve finale en 15 rankingpunten. De runner-up wint een ticket voor de kwartfinale en 10 rankingpunten. Voor de overige spelers in de top tien procent ligt er een achtste finaleticket klaar en zes rangpunten. De winnaar van de voorronde kwalificeert zich ook voor Het Champions Tournament, dat op 4 januari 2022 online zal plaatsvinden.

READ  Elke dag downloaden 150.000 mensen in El Salvador de Bitcoin-app van de overheid

beoordeling

van online ranglijst pokerseries Natuurlijk komt hij dit seizoen weer terug. Elke speler die deelneemt aan de voorronde krijgt gegarandeerd één ratingpunt. De winnaar krijgt 15 punten en de runner-up krijgt 10 punten. 36 van de 36 beste spelers aan het einde van het seizoen gaan automatisch door naar het eindklassement. In 2022 krijgt de toernooiwinnaar de kans om zich bij Team Pokeren.nl aan te sluiten tijdens nationale en internationale toernooien. Naast het algemeen klassement houden we dit seizoen ook een apart maandklassement bij. De drie beste spelers van de maand kwalificeren zich voor de “Super Finale” die aan het einde van het seizoen op het online platform zal plaatsvinden.

Profiel Pokeren.nl

Vanaf dit seizoen ontvangen spelers die hun ticket via de toernooipagina kopen direct een bestand Profiel Pokeren.nl. Hierdoor kun je je in de toekomst sneller inschrijven voor onze toernooien. Daarnaast kun je je eigen profiel gebruiken om je resultaten te bekijken, zoals gewonnen tickets en rankingpunten. blijf kijken! Je Pokeren.nl profiel nickname moet overeenkomen met de nickname van je Pokeren.nl online account. Een alias is de naam waarmee je aan tafel zit terwijl je speelt.

Hoe kan ik deelnemen?

Voor nieuwe spelers hebben we de onderstaande stappen opgenomen.

1. Vraag je ticket aan via het inschrijfformulier op de cursuspagina en maak automatisch een Pokeren.nl profiel aan.
2.
Download en installeer “Pokeren.nl Online” op uw computer of ga naar de webversie (Download of webversie)

2. Mobiel/tablet gebruikers worden automatisch overgezet van online.pokeren.nl naar web applicatie afzender
3.
Registreren om zelf een spelaccount aan te maken (dit kan worden gedaan na het installeren van het programma of direct als je via de webversie speelt)
4.
Nadat je voor de eerste keer bent ingelogd, kies je dezelfde alias die wordt gebruikt in het “Pokeren.nl-profiel” bij het instellen van je bijnaam.

5. Je wordt toegevoegd aan het toernooi door iemand van de Pokeren.nl-staf

6. ‘s Avonds hoef je alleen maar in te loggen

READ  Samsung Galaxy S10 krijgt nu oktober update in NL en BE

More from Madison Garrett
Extra schooldistricten besluiten fans te ontvangen voor voetbalwedstrijden
Vrijdagavond is het de eerste keer dat twee districten fans ontvangen; Hampton...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *