Stardew Valley Big Update 1.5 komt uit op Switch, Xbox en PlayStation

Enkele weken na de komst van de Big 1.5-update voor computerstuurprogramma’s, Stardo Valley Ontwikkelaar ConcernedApe heeft aangekondigd dat dezelfde update nu live op consoles staat. Met deze update hebben spelers op Nintendo Switch-, Xbox- en PlayStation-consoles toegang tot de vele nieuwe functies die bij deze enorme update horen.

De Stardo Valley De update werd op 11 februari aangekondigd door de game-ontwikkelaar en zou nu voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Met deze update hebben consolespelers toegang tot de grote functies die pc-spelers in december troffen, waaronder lokaal coöpspel op gesplitst scherm, de mogelijkheid om in stoelen te zitten, evenals een verscheidenheid aan locaties, evenementen, nieuwe puzzels en minigames .

Zoals spelers verwachtten van de onofficiële landbouwsimulator, breidde het spel zich opnieuw uit, waardoor de gameplay krachtiger werd dan het in werkelijkheid was. De 1.5 NPC-update brengt bijvoorbeeld een nieuwe genaamd Leo die, net als andere NPC’s, zijn eigen plot, achtergrondverhaal, enz. Er zijn ook enkele kleine karakters gearriveerd; Ze heten Gourmand Frog, Birdie en Professor Snail.

Er is een dynamische en steeds veranderende vulkanische kerker, nieuwe Qi-uitdagingen, een nieuwe ontgrendelbare eilandboerderij en een landbouwboerderij, plus een nieuw vrij te spelen resort. Spelers zullen de toevoeging van Golden Coconuts for Blacksmithing opmerken om te ontgrendelen, Golden Acorns om nieuwe inhoud en gebieden te ontgrendelen, en Gem Birds die edelstenen laten vallen wanneer ze dicht bij hen komen.

De update gaat vanaf daar verder en voegt een groot aantal andere wijzigingen toe, waaronder verschillende nieuwe vijanden, de eilandobelisk, extra puzzels en geheimen, de toevoeging van een struisvogel om op te voeden als boerderijdier, meer geavanceerde spelopties en de optie om de standaard laadbak, En veel meer

READ  Crash 4: alle variaties van de volgende generatie op de PS5 en Xbox Series X.
Written By
More from Vanessa Hale

Zal de gratis DLC van Cyberpunk 2077 worden uitgesteld vanwege console-updates?

Kan de geplande gratis DLC van Cyberpunk 2077 worden teruggedrongen terwijl CDPR...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *