Zelda Remake Studio Grezzo huurt in voor een nieuw ‘elegant’ middeleeuws project

Grezzo, een Japanse game-ontwikkelingsstudio die bekend staat om games zoals de Switch-editie van The Legend of Zelda: Link’s Awakening en 3DS-versies van The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Majora’s Mask, gaat een contract aan met de nieuwe middeleeuwse en Majora’s Mask. Ik heb het gezien Nintendo alles En geverifieerd door IGN Japan, zijn er momenteel drie vacatures – programmeur en ontwerpers – en ze nemen de moeite dat Grezzo op zoek is naar een spel dat niet per se realistisch hoeft te zijn, maar een elegante kijk op de werkelijkheid wil hebben.

Een mogelijke plagerij voor het aanstaande project van Grezzo?

Naast de eerder genoemde Zelda-games heeft Grezzo ook gewerkt aan The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, StreetPass Garden, 3DS-versie van Luigi’s Mansion en nog veel meer.

De studio ontwikkelde ook twee games – Arc of Alchemist en The Alliance Alive HD Remastered – die niet exclusief waren voor Nintendo en ook op PS4 verschenen.

In 2017 bracht Grezzo een native IP-adres uit dat bekend staat als Ever Oasis. In onze recensie zeiden we: “Ever Oasis combineert stadsbouw- en rollenspelavonturen om bijna elk aspect interessant te maken.”The Legend of Zelda: Link’s Awakening werd uitgebracht in 2019, en in onze recensie zeiden we: “Link’s Awakening is een belangrijk experiment bij het opnieuw maken van de klassieker, maar het oorspronkelijke gevoel blijft nooit verloren gaan.”

Heeft u een fooi voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

READ  Prolific Square Enix-vertaler Koji Fox werkt nu aan Final Fantasy XVI

Written By
More from Lesley Curry
Hackers hebben bedrijfsgegevens, broncode voor Galaxy-apparaten geschonden
Samsung op het Mobile World Congress in Barcelona, ​​Spanje. David Ramos |...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *