Stardew Valley “Festival of Seasons” concerttour aangekondigd.

Stardew Valley “Festival of Seasons” concerttour aangekondigd.

Stardew Valley-maker Eric ‘ConcernedApe’ Barone werkt momenteel hard aan de volgende grote update van de landbouw- en levensstijlsimulator, maar alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij nu een volledige concerttour aangekondigd die zal plaatsvinden in 2024.

De concerttournee “Festival of Seasons” omvat een selectie muziek uit populaire indiehits en wordt uitgevoerd door een kamerorkest. Dit wordt een wereldtournee en de kaartjes gaan vrijdag in de verkoop Feestlocatie in Stardew Valley. Let op: De kaartverkoop voor sommige andere regio’s komt op een later tijdstip beschikbaar.

Hier is wat informatie over wat u kunt verwachten van de officiële website:

Dompel jezelf onder in de melodieën van de natuur, terwijl een kamerorkest de muziek van Stardew Valley tot leven brengt!

Stardew Valley: Festival of Seasons is een meeslepend liveconcert met nieuwe arrangementen van de beste nummers van de ongelooflijke soundtrack van de game.

Het concertprogramma, gesponsord door ConcernedApe, neemt je mee op een muzikale reis door de vier seizoenen van de vallei, de onvergetelijke festivals en de geliefde dorpelingen.

Ga met ons mee naar het Festival of Seasons en ervaar de magie van Stardew Valley als nooit tevoren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *