Starfield is dit jaar uitgebracht als Xbox Exclusive

Volgens een interne bron is Bethesda’s aankomende RPG Starfield zeer waarschijnlijk de Xbox-console die dit jaar wordt gelanceerd.

Starfield Het is de volgende grote RPG van Bethesda Game Studios, de studio achter de hoofdserie Druppels En de Oude rollen Speelgoed. Gezien Bethesda’s staat van dienst, zit er echt een behoorlijke hype achter StarfieldHoewel er in officiële hoedanigheid bijna niets bekend is over het spel. Terwijl fans nog moesten zien welke Starfield Door veel te spelen of te leren over het spel in termen van tastbare informatie, lijkt het erop dat ze overdag van het jaar goed in handen kunnen zijn.

Zoals opgemerkt door Pure Xbox, sprak insider Rand Al Thor over een recente aflevering van de Xbox Two-podcast, waar hij de overname van Bethesda door Microsoft besprak. Volgens Rand Taurus: Starfield Het wordt exclusief voor Xbox en Microsoft hoopt de game volgende feestdagen te starten. Rand Taurus levert geen bewijs om zijn beweringen te ondersteunen, maar hij zegt dat hij deze informatie heeft gehoord van “zeer betrouwbare mensen”.

GERELATEERD: De ontwikkelaar zegt dat het Starfield-team van Bethesda goed is afgesteld

Rand Taurus heeft genoeg vertrouwen in jou Starfield Vrijgelaten op vakantie 2021, heeft hij blijkbaar op hem gegokt. Toen verdubbelde hij de beweringen en zei dat hij er “echt zeker” van was Starfield Het wordt uitgebracht als een exclusieve Xbox-game.

voor zover StarfieldRand Bull’s voortgang denkt dat het spel al voorbij is. “Ze is momenteel in een bug squash-modus,” zei Rand-Taurus. Vergelijk de voortgang van de ontwikkeling met de voortgang in Oneindige uitstraling, Die naar verwachting ook de vakantie van 2021 begint Starfield Echt aan het einde van zijn ontwikkelingscyclus is de releasedatum van de game in 2021 zeker niet uitgesloten.

READ  Komt Biomutant naar PS5 / Xbox Series X.

Rand Taurus is niet de eerste branchedeskundige die dat suggereert Starfield De releasedatum kan dichterbij zijn dan verwacht. NateDrake op de Resetera-forums zei dat ook Starfield Het zou in 2021 kunnen worden uitgebracht, hoewel ze waarschuwen dat de plannen tussen nu en dan kunnen veranderen. De informatie van NateDrake lijkt al enkele maanden te bestaan, en het is mogelijk dat de impact van de aanhoudende COVID-19-pandemie StarfieldPublicatiedatum.

Dusver, Starfield Het heeft geen officiële releasedatum en bevat ook geen enkele officiële informatie. Als de game het later in 2021 echt wil lanceren, zal dat zeer waarschijnlijk gebeuren Starfield Het zal te zien zijn op de Microsoft E3 Show 2021, dus fans moeten op de hoogte blijven.

Starfield In ontwikkeling voor niet-gespecificeerde platforms.

Meer dan dat: Starfield heeft ambitie, maar hij heeft meer nodig dan dat

Bron: Pure Xbox

Marvel’s Spider-Man 2 op PS5 heeft één voordeel ten opzichte van Miles Morales


Over de auteur

Written By
More from Vanessa Hale

Waarom Mass Effect Legendary Edition niet naar PS5 en Xbox Series X komt

Hoewel Mass Effect: Legendary Edition compatibel zal zijn met PS5 en Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *