Steam Deck bevindt zich in de “laatste ontwikkelingsfase”, stuur ontwikkelkits

Valve zegt dat zijn aankomende laptop, het Steam Deck, het einde van de ontwikkeling nadert – en het bedrijf is begonnen met het verzenden van een beperkt aantal ontwikkelkits om te testen.

in een Mail In de Steam Store bevestigde Valve dat het aanstaande Steam Deck “in de laatste ontwikkelingsfase” is en dat de studio is begonnen met het uitrollen van een programma voor ontwikkeltools waarmee een aantal partnerbedrijven build-testversies van de hardware zullen verkrijgen.

In de post zegt Valve dat de lancering van zijn ontwikkelkits het bedrijf de mogelijkheid zal geven om “spelontwikkelaars te begeleiden bij het proces om hun games op Steam Deck te krijgen terwijl ze nog steeds feedback verzamelen zoals [it] Voorbereiding[s] Voor de officiële lancering aan het einde van het jaar. Het bedrijf heeft bevestigd dat de Steam Deck-modellen die door de distributeurs zijn ontvangen als onderdeel van het dev-kit-programma functioneel identiek zullen zijn aan wat later dit jaar naar fans zal worden verzonden.

Als alles volgens plan verloopt, zullen ontwikkelaars die hun testversies voor het mobiele apparaat ontvangen, niet veel problemen ondervinden bij het uitproberen van hun games op Steam Deck.

Ondanks het geloof in sommige delen van de gemeenschap dat laptopspecificaties een beetje aan de lichte kant lijken, zei Valve dat het er vertrouwen in heeft dat de laptop in de toekomst zal zijn. Dit betekent niet alleen dat toekomstige versies enige tijd speelbaar moeten zijn op het mobiele apparaat, maar het apparaat mag geen grote problemen ondervinden tijdens de testperiode met deelnemende ontwikkelaars.

READ  Mogelijke resultaten van Sachin Pilot Case uitgelegd in 5 afbeeldingen

Naast de twijfels over de mogelijkheden van de console naast het bed, bevestigde Steam Deck-ontwikkelaar Pierre-Loup Griffais in juli dat mobiele apparaten een handvol titels die dit jaar zijn uitgebracht zonder problemen op een 800p-scherm konden draaien. Griffais wees op een recorddoel van 30 fps voor Steam Deck, waarvan hij zei dat Valve een “vloer” beschouwt voor wat het als speelbaar beschouwt tijdens prestatietests.

Hoewel Steam Deck zelf nog geen exacte releasedatum heeft, lijkt de lancering van de dev-kit door Valve erop te wijzen dat het bedrijf op schema ligt om het handheld-apparaat aan fans te leveren in het huidige releasevenster van december. Een fan van draagbare apparaten die Steam Deck al in handen had, is Xbox-baas Phil Spencer. De Microsoft Executive prees het gevoel en de bediening van het apparaat voordat hij ook zei dat het spelen van Xbox-games zoals Halo via Xbox Cloud Gaming geweldig voelt op het mobiele apparaat.

Bekijk voor meer informatie over het aankomende Steam Deck van Valve onze speciale laptoppagina waar we een aantal artikelen over het apparaat hebben, inclusief een samenvatting van hoe het zich verhoudt tot de Nintendo Switch en details over hoe het trackpad en de rotatiebediening van Steam Deck nabootsen de precisie van een muis.

Jared Moore is een freelance schrijver bij IGN ​​die reikhalzend uitkijkt naar de release van Steam Deck. je kunt het volgen Twitter Om hem te vertellen wat je denkt over het aankomende mobiele apparaat.

More from Madison Garrett

Valve trekt Artifact 2.0 in, waardoor huidige versies gratis worden

Valve is gestopt met evolueren Artefact 2.0Het bedrijf kondigde donderdag een bijgewerkte...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *