Steam lijkt een bibliotheekbeheerder te hebben om je te laten zien welke games meer ruimte innemen

Steam-bibliotheekfuncties zijn in de loop der jaren erg krachtig geworden, maar een ding dat duidelijker zou kunnen zijn, is de hoeveelheid ruimte die elk spel in beslag neemt. Natuurlijk kun je de installatiegrootte van een bepaald spel controleren door het gedeelte “Lokale bestanden” in het menu Eigenschappen te bekijken, maar dan kun je niet alles zien wat je hebt geïnstalleerd. Valve lijkt echter een oplossing voor ogen te hebben.

Dataminers hebben ervoor gekozen om een ​​nieuwe “Library Manager” weer te geven die verborgen is in de laatste Steam-update. De tool is nog niet aan het einde, omdat het een schaarse gebruikersinterface in schermafbeeldingen kan zien, maar zoals het er nu uitziet, biedt het een lijst met games in de Steam Library-map met de installatiegrootte die direct naast de titels wordt weergegeven.

Er is ook een grafiek die laat zien hoeveel ruimte op de harde schijf wordt ingenomen door games, DLC, werkplaatsaanpassingen, kansen en andere eindes. Dit lijkt ook te werken in meerdere bibliotheekmappen, dus als je Steam-games over meerdere harde schijven verspreid hebt, kun je elk van deze installatiepaden volgen.

Het ziet eruit als een prachtige nieuwe plek Downloads pagina Ook onderweg, en deze update is ook de update die voor het eerst het opkomende SteamPal-initiatief van Valve introduceerde.

Voor sommige gratis Steam-spellen om je harde schijf te vullen, kun je deze link volgen.

READ  De omzet van Football Manager bedraagt ​​33 miljoen

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Het lijkt erop dat Steam een ​​bibliotheekbeheerder zal inhuren om games weer te geven die meer ruimte innemen.” Type: “publish”, “category”: “steam”}, “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: null, “title”: “Steam”, “genres”: null}} }}

Written By
More from Max Mcgee

Fallout 76 voegt rolstoelen toe op verzoek van een gehandicapte speler

Iets meer dan een maand geleden, Kelly Leunen gepost op de Fallout...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *