Steam ondersteunt nu Nintendo Classic-consoles voor Switch Online

De nieuwste update van Steam voegt ondersteuning toe voor klassieke Nintendo-consoles die het maakt voor de Nintendo Switch. Valve geeft niet precies aan welke consoles compatibel zijn – de taal in Correctie-opmerkingen is dat Valve “extra ondersteuning heeft voor klassieke Nintendo Online-consoles” – maar de verandering betekent dat je nu de NES-, SNES-, Nintendo 64- en Sega Genesis-consoles van de Switch kunt gebruiken met pc-games.

Als je een van deze controllers wilt kiezen om met Steam te gebruiken, moet je weten dat je ze alleen kunt kopen als je een Nintendo Switch Online-abonnee bent. Je kunt grijpen Diversen En de SNES controllers nu, maar N64 En de oorsprong Er zijn momenteel geen controllers beschikbaar. De Nintendo-website zegt niet wanneer ze mogelijk weer beschikbaar zijn, maar wanneer ze beschikbaar zijn, wil je er snel op springen.

Fans van vechtgames zijn misschien blij om te horen dat Qanba’s Obsidian, Dragon Arcade en Hori’s Fighting Stick Mini 4-joysticks nu ook worden ondersteund op Steam. En Valve heeft enkele verbeteringen aangebracht in de manier waarop Steam de Sony DualSense-controller ondersteunt: op Windows kun je het dialoogvenster Firmware Update zien (dat volgt op de release van de Sony DualSense Firmware Updater-app voor pc) en controllers met bijgewerkte firmware zal Enhanced Rumble Simulation is ingeschakeld.

READ  Epic Games koopt Bandcamp en zegt dat 'eerlijke en open platforms ertoe doen'
Written By
More from Max Mcgee
Canadese tourbus crash laat drie doden achter
Dave McKenna, president van de Banff Jasper Collection, vertelde CNN dat een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *