Steam verrast gebruikers door de nieuwe game gratis te downloaden

Naast de populaire AAA-game kunnen Steam-gebruikers nu gratis een bekroonde game van vorig jaar of in ieder geval een deel van de game downloaden. In het afgelopen jaar zijn gamers getrakteerd op pc, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en meer met games zoals een spook TsushimaEn de Half Life AlexEn de Remake van Final Fantasy 7En de Animal Crossing: New HorizonsEn de HadesEn de The Last of Us, deel 2En vele andere geweldige spellen. Ook vorig jaar, Dontnod Entertainment – de meest populaire ontwikkelaar Het leven is vreemd En de De vampier – Twee games uitgebracht: Dubbele spiegel En de Vertel me waarom​ De laatste van deze spellen, of in ieder geval de eerste aflevering, is nu gratis voor alle Steam-gebruikers.

In tegenstelling tot veel koopjes van deze variëteit, is deze een permanente showcase. Om de hele game te ervaren, moet je echter $ 20 betalen voor de resterende twee afleveringen. wanneer Vertel me waarom Het ging vorig jaar in première, het was via één aflevering. Sindsdien zijn er echter twee extra afleveringen uitgebracht om het verhaal te voltooien, waardoor deze proefversie gratis is dan een gratis game.

Op Steam beoordeelt 86 procent van de gebruikers het spel positief in meer dan 1.800 recensies, en ze hebben een “zeer positieve” Steam-gebruikersbeoordeling. De meesten van hen zijn het er echter over eens dat dit niet de beste baan van Dontnod Entertainment is.

“In dit hartverwarmende mysterie gebruiken de herenigde tweeling, Tyler en Alison Ronan, hun bovennatuurlijke band om hun liefdevolle maar onrustige jeugdherinneringen te onthullen”, aldus het officiële stadion van de game. “Gelegen in het mooie stadje Alaska, vertel me waarom het realistische persoonlijkheden, volwassen thema’s en ingrijpende keuzes biedt. Als je flashbacks oproept, zullen je keuzes de relatie van de tweeling beïnvloeden en de kracht van elkaar bepalen. hun levenspad. “

READ  IBPS RRB PO 2021-toegangskaart vrijgegeven: hoe te downloaden

Voor meer berichtgeving over alles wat met gamen te maken heeft – inclusief het laatste Steam-nieuws en deals – klik hier of bekijk snel de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Eda Greene
Wat is Poshan Tracker? Details over het registreren, downloaden of rapporteren van een probleem
De Indiase regering neemt drastische maatregelen om de levens van de behoeftigen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *