Steam’s Halloween-uitverkoopkortingen voor 2020 Control Ultimate Edition, Doom Eternal en meer

Dit verhaal maakt deel uit van een groep verhalen genaamd


Alleen de beste deals voor door Verge goedgekeurde gadgets krijgen het stempel van Verge Deals, dus als je op zoek bent naar een deal voor je volgende gadget of cadeau van grote retailers zoals Amazon, Walmart, Best Buy, Target en meer, dan is dit de plek om te zijn.

Halloween is bijna hier, en als je van plan bent je dag door te brengen met het spelen van videogames en misschien een griezelig spel nodig hebt om te spelen, heeft Valve zijn Halloween-uitverkoop voor 2020 op Steam gestart. PC-gamers kunnen tot 2 november om 13:00 ET / 10:00 PT op een aantal titels besparen. In deze opvallende deals, Controle Ultimate Edition is gedaald tot $ 28 (meestal $ 40), Doom Eternal is gedaald tot $ 30 (meestal $ 60), Hades is gedaald tot $ 20 (meestal $ 25), Halfwaardetijd: Alyx is gedaald tot $ 45 (meestal $ 60), en Resident Evil 3 is gedaald tot $ 30 (meestal $ 60). We zullen hieronder nog een paar deals uitlichten, maar u kunt naar de volledige lijst gaan hier.

Hoewel de meeste deals hier voor horrorspellen zijn, worden een paar games met enkele elementen met een spookachtig thema ook verdisconteerd. Er zitten zelfs een paar games in die helemaal niet echt betrekking hebben op het horrorthema. Maar als je nieuwe games aan je bibliotheek wilt toevoegen, is het de moeite waard om eens te kijken.

Resident Evil 3 Remake

Oké, hier zijn nog een paar spelverkopen die ik wilde markeren:

READ  Rising Storm 2: Vietnam en Abzû zijn een week gratis in de Epic Store
Written By
More from Max Mcgee

‘E! Nieuws ‘onder geannuleerde shows in NBCUniversal herstructurering

Drie E! entertainment nieuwsshows – “E! News, “” Pop of the Morning...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *