Update Tip: vergeet niet om vanaf oktober 2020 de gratis PSPlus-games te downloaden

Update – Tip: vergeet de gratis PSPlus-games vanaf oktober 2020 niet!

Sony heeft nu de PlayStation Plus-games vanaf november 2020 aangekondigd met een gratis PS5-game! Je kunt de PSPlus-games vanaf oktober nog een paar dagen downloaden, dus doe dit binnenkort.

Originele bericht.

Sony heeft zojuist via haar de PlayStation Plus-games voor oktober 2020 aangekondigd Twitter-kanaal. De spellen voor volgende maand liegen niet. We gaan aan de slag met Need for Speed ​​Payback en Vampyr op de PlayStation 4. Hoewel de eerste PlayStation Plus-game niets met Halloween te maken heeft, is de tweede game een Halloween-titel waar je aan je vinger likt. Beide games zorgen voor een spetterende finale voordat de PlayStation 5 in november op de planken komt.

Huiver en scheur na veel multiplayer-actie

De PS Plus-games voor oktober 2020 volgen de games vanaf 6 september. In september mochten we al werken met Street Fighter V en PUBG, maar die games verlaten nu het aanbod. Over een paar dagen kunnen we met Need for Speed: Payback de wegen in Fortune Valley op in de coolste auto’s. De game biedt verschillende soorten races, waaronder straatraces en off-road racen.

Bovendien zijn de straten van Londen in oktober 1918 ook niet veilig in Vampyr. Als dokter die vampier is geworden, word je in dat spel gedwongen je te voeden met mensen met een mysterieuze griep.

READ  Cyberpunk 2077: CD Projekt is nu "volledig tevreden" met spelstabiliteit en prestaties
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *