Steden bouwen: de verkoop van Skylines stijgt tot 12 miljoen

Stadsbouwers en computergames gaan tot in de jaren ’80 hand in hand, maar de honger van gamers naar het genre is nog steeds erg actief – zoals blijkt uit de huidige kampioen van stedenbouwgames De verkoop van Cities: Skylines bereikt een kolos van 12 miljoen mark.

Cities: Skylines is al sinds de lancering zeven jaar geleden populair onder fans van stadsmanagementgames, nadat ze hadden geprofiteerd van de publieke teleurstelling over de release van SimCity in 2013. Dit succes is blijven groeien dankzij de enorme verscheidenheid aan Cities: Skylines-mods die worden aangeboden, evenals tal van officiële DLC die voor deze titel is uitgebracht.

De prestatie houdt waarschijnlijk ook rekening met het feit dat de game alleen beschikbaar was voor $ 1 in de nieuwste Humble-bundel, samen met geweldige kortingen die worden aangeboden in een handvol steden: Skylines DLC. Fans van games voor het bouwen van steden zullen echter blij zijn te zien dat er nog steeds een solide basis is voor interesse voor het genre.

Ontwikkelaar Paradox Interactive vierde deze prestatie met een korte video waarin spelers werden bedankt voor het succes van de game:

De game krijgt ook nog steeds veel ondersteuning, met de uitbreiding van Cities: Skylines, die wordt benadrukt in de Celebration-trailer, die op 25 januari arriveert en tal van lucht- en grondtransportopties toevoegt voor spelers om toe te voegen aan hun uitgestrekte industriële hubs.

Als stedenbouwers jouw ding zijn, zagen we meer Laysara: Summit Kingdom op de bergtop tijdens de pc-gameshow, en Sweet Transit in trainingsstijl ontving onlangs een gratis demo als onderdeel van het Steam Next Fest-evenement.

READ  Diablo 4 scan hints op mogelijke microtransacties

Written By
More from Max Mcgee
ASSASSINS CREED CHRONICLES TRILOGY PC-versie Volledige game gratis download
Assassins Creed Chronicles Trilogy is een COMPUTER die klaar is voor avontuur...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *