Steelers maken bewegingen voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag

De Steelers maakten meerdere roosterbewegingen voorafgaand aan hun wedstrijd op dinsdagavond tegen de Baltimore Ravens op Heinz Field (die om 20.00 uur op NBC begint), inclusief het activeren van bewaker Kevin Dotson en verdedigende tackle Isaiah Buggs van de Reserve / COVID-19-lijst.

Het team verhoogde ook de veiligheid Antoine Brooks Jr. naar de actieve / inactieve selectie van de oefenploeg als een COVID-19-vervanger.

Bovendien tekende het team kicker Matthew Wright bij de oefenploeg.

Dotson, die werd geselecteerd in de vierde ronde van de NFL Draft 2020, werd op 14 november op de lijst geplaatst. Dotson heeft dit seizoen in acht wedstrijden gespeeld en begon er twee.

Buggs, de Steelers zesde ronde keuze in de 2019 NFL Draft, speelde in zes wedstrijden, waarvan er één begon, en nam vijf tackles op. Hij werd op 27 november op de Reserve / COVID-19-lijst geplaatst.

Brooks Jr., die werd geselecteerd in de zesde ronde van de 2020 NFL Draft uit Maryland, werd ook verheven tot de actieve / inactieve selectie voor de wedstrijden van week 8-10 van het team en keerde daarna terug naar de oefenploeg zonder te hoeven passen. door middel van ontheffingen.

Wright is geen onbekende voor de Steelers. Hij tekende bij het team als een undrafted free agent na de 2019 NFL Draft en bracht het trainingskamp van 2019 met het team door. Wright speelde aan de University of Central Florida (UCF), waar hij nog steeds het schoolrecord heeft voor carrièrepunten (375) en gemaakte velddoelpunten (55).

More from Madison Garrett

Braves vs. Phillies – Wedstrijdoverzicht – 30 augustus 2020

PHILADELPHIA – Austin Riley homerde, een tweehonkslag en sloeg drie punten binnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *