Startup Panic wordt op 3 december gelanceerd op pc en mobiel

Deze week lanceert tinyBuild Games officieel de indie-job van je dromen, een beetje zoals Paniek bij opstarten komt naar mobiel en pc. De game zorgt ervoor dat je je oude baan verlaat waar je onvermoeibaar gewerkt hebt en je op een nieuw avontuur stuurt om je eigen startup te beginnen. Lukt het u totdat uw eigen bedrijf een echte werkplek wordt en geen startup? Of blijf je problemen hebben die alle startups hebben, samen met andere krankzinnige problemen? Ontdek hoe de game op 3 december live gaat op iOS, Android en de Epic Games Store.

Laten we deze ijslollystand opblazen en onze eigen ijslollystand beginnen! zonder ziektekostenverzekering! Met dank aan tinyBuild Games

Zeg je baan op en bouw een opwindende startup! Overleef de technische bubbel, concurreer met rivaliserende CEO’s en breid je kantoor uit van slaapkamerprogrammeur tot de hoogten van wereldwijde bedrijfssabotage! Zolang je niet wordt gehackt … of ontvoerd … Beheer je tijd als slaapkamerprogrammeur in Paniek bij opstarten. Kies projecten, contractwerk en vakantiedagen om rond te komen, en begin dan een passief inkomen op te bouwen via uw startup. Pas echter op: zodra u uw eerste werknemers in dienst neemt en uw kantoor upgradet, trekt u de aandacht van concurrerende bedrijven.

  • U bepaalt hoe elk project verloopt en waarop u zich wilt concentreren.
  • Besteed een week aan het trainen van uw personeel, of het verdienen van geld of het bouwen van functies … maar kies verstandig!
  • Upgrade uw bedrijf in de vaardighedenboom: gaat u langere vakanties of goedkopere airco?
  • Ga op zoek naar nieuwe medewerkers en neem degenen aan die bij je stijl passen: Social butterfly? Marketing expert? Eenzame wolf?
  • Concurreer met rivaliserende CEO’s voor nieuwe gebruikers in uw regio en breid vervolgens uit door een nieuw hoofdkantoor te bouwen op een wereldkaart!
  • Kwetsen voor geld? U kunt een lening afsluiten of investeerders zoeken, maar denk niet dat het gratis zal zijn.

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere geeky dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  Among Us is de mobiele game die je nu zou moeten spelen - hier is waarom
Written By
More from Eda Greene

Pacquiao benoemd tot nieuwe ‘Mobile Legends’-ambassadeur, krijgt eigen’ held ‘in het spel

Wereldkampioen bokser en senator Manny Pacquiao is de nieuwe ambassadeur van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *