Stellar Blade Update 1.003 voegt een nieuwe baasuitdaging, nieuwe kostuums en meer toe

Stellar Blade Update 1.003 voegt een nieuwe baasuitdaging, nieuwe kostuums en meer toe

Stellar Blade-ontwikkelaar Shift Up Corp. heeft een release uitgebracht Update 1.003, met toevoeging van een nieuwe Boss Challenge, nieuwe outfits voor hoofdpersonage Eve en meer.

Stellar Blade is een actiegame die in april exclusief voor PlayStation 5 werd uitgebracht. IGN's Stellar Blade-recensie kwam terug op 7/10. We zeiden: “Stellar Blade is geweldig op alle manieren die er het meest toe doen in een actiegame, maar saaie personages, een flauw verhaal en te veel frustrerende elementen in de rollenspelmechanismen voorkomen dat het zich kan meten met de beste van het genre. ”

Nu, een maand na de release, voegt een nieuwe update een Boss Challenge-modus toe, waarin spelers het opnemen tegen 19 bazen uit het basisspel. Om een ​​baasuitdaging te doorlopen, heb je gevechtsgegevens nodig van bazen die je eerder hebt verslagen, legt regisseur Kim Hyung-tae uit in een bericht op de website. PlayStation-blog. Je kunt ook tegen bazen vechten in de moeilijkheidsgraad Hard nadat je het einde van het spel hebt gezien.

Om de uitdaging aan te gaan, kun je je eigen uitrusting die je hebt gebruikt uploaden en gebruiken, of een van de vele presets kiezen. “Kies de minimale preset voor de echte uitdaging, die behoorlijk ingetogen is, of de maximale preset, waarbij al je vaardigheden en statistieken worden versterkt, als je de baas wilt bespotten met een fantastisch gevecht”, stelde Kim Hyung Tae voor.

Nadat de uitdaging is afgelopen, worden je gevechtsgegevens automatisch geanalyseerd. Je ziet statistieken zoals gevechtstijd, aantal perfecte ontwijkingen en ontwijkingen, gebruik van verbruiksartikelen en meer. U kunt uw resultaten vergelijken met de resultaten van uw vrienden. Als je alle bazen verslaat in de Boss Challenge op de normale moeilijkheidsgraad of hoger, ontvang je het onderstaande Neurolink-pak voor Eve.

READ  Puyo Puyo Tetris 2 - Laatste update voegt vier speelbare personages, toeschouwermodus en meer toe op 4 maart

Over nieuwe kostuums gesproken: de update voegt twee nieuwe Nano-pakken toe: de Witte Kunoichi en de Zwarte Kunoichi (bekijk ze in de onderstaande afbeeldingen). Kim Hyung Tae moedigde spelers aan om meer Nano Suits in de game te bekijken.

De update voegt ook stilletjes twee nieuwe kostuums toe die de afgelopen weken onderwerp van controverse zijn geweest: Midsummer Redhood en Midsummer Alice. Dit zijn in feite de meest onthullende versies van Bunny and the Cybernetic Bondage Sommigen beweerden dat het “gecensureerd” was Bij de release van het spel. Echter, Shift Up CEO Kim Hyung-tae, zei hij onlangs De kostuumwisselingen waren opzettelijk en waren eerder een ontwerpkeuze dan een keuze uit 'censuur'.

Hoe dan ook, de originele versies zijn nu in het spel met de nieuwe update, zij het los van de Bunny- en Cybernetic Bondage-pakken. volgens ForbesJe kunt ze kopen bij de zwarte markthandelaar Roxanne voor 10 Vitcoins per stuk.

Ten slotte betekenen verbeteringen in de levenskwaliteit dat als je overschakelt naar de afstandsaanvalmodus en vervolgens terugschakelt terwijl je omringd bent door een vijand, de vijand zich automatisch weer zal vergrendelen. De update voegt ook een optie toe om het kompas altijd in de HUD weer te geven.

Wesley is de Britse nieuwsredacteur van IGN. Je kunt hem vinden op Twitter op @wyp100. U kunt contact opnemen met Wesley via [email protected] of vertrouwelijk via [email protected].

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *