De Clubhouse Android-app is nu wereldwijd beschikbaar: downloaden

Clubhouse is eindelijk beschikbaar op Android, maanden nadat het op iOS is gelanceerd. Android-gebruikers over de hele wereld kunnen de Clubhouse-app downloaden van Google Play Store. De “instant voice chat” -app heeft de afgelopen twee maanden furore gemaakt, waarbij wereldberoemde merken ook hun eigen releases hebben uitgebracht.

Clubhouse kondigde eerder deze week aan dat het zijn Android-app vandaag wereldwijd zou uitrollen, en de lancering werd bevestigd via het Twitter-account van de app. De app kan worden gedownload in de Google Play Store. Het is de # 1 app in zoekresultaten voor Clubhouse door Alpha Exploration Co. , Niet de app van Clubhouse Software Inc. Dat heeft eerder heel weinig Android-gebruikers in verwarring gebracht.

Net als iOS vereist de Android-app van Clubhouse ook dat gebruikers op de wachtlijst komen of een uitnodigingscode van een andere gebruiker krijgen. Eenmaal binnen kunt u onderwerpen selecteren die u interesseren, zoals technologie, boeken en zaken. Je kunt ook mensen volgen en zien welke kamers ze delen. Clubhouse beveelt ook gebruikers en kamers aan die u kunt volgen of lid kunt worden op basis van uw interesses. U kunt de kamers op elk moment verlaten en bladeren om de verschillende gesprekken te bekijken die plaatsvinden in het clubhuis.

Het Android-debuut van Clubhouse komt op een moment dat een reeks concurrerende apps wereldwijd wordt gelanceerd. Eerder deze maand stelde het rivaliserende clubhuis Twitter “Spaces” het beschikbaar voor gebruikers met 600 of meer volgers. Facebook heeft ook zijn Clubhouse-achtige functie beschikbaar gesteld voor het selecteren van testgebruikers. De socialemediagigant zou aan meer vergelijkbare functies werken. Clubhouse zag eerder dit jaar in maart ook een daling van het aantal downloads, maar de app haalde vorige maand nog steeds 16,4 miljoen installaties, volgens Sensor Tower.

READ  MPSC 2020 Rajyaseva hoofdtoegangskaart uitgegeven; Hier is de downloadlink
Written By
More from Eda Greene
Geniet offline van RTL + (TVNOW)
RTL+ (voorheen TVNOW) content wordt uitgezonden via de internetrelatie. Maar wat als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *