Stickers, frames en GIF’s downloaden en verzenden op WhatsApp

Morgen viert India zijn 75e Onafhankelijkheidsdag. Dit is de tijd van het jaar waarin iedereen in het hele land de eenheid in de diversiteit van de natie viert en elkaar begroet door te bellen of berichten uit te wisselen via apps zoals WhatsApp, Facebook Messenger en meer.

Als je op zoek bent naar enkele van de beste stickers of GIF’s om te verzenden via Independence Day Wishes op WhatsApp, dan kun je de details hieronder bekijken. We hebben een aantal apps geprobeerd, dus je hoeft ze niet allemaal te downloaden om de beste stickers te vinden.

We hebben ook vermeld hoe je Independence-frames kunt downloaden, je foto kunt toevoegen en deze kunt uploaden naar Facebook of WhatsApp. Er zijn ook nogal wat apps in de Play Store die ook offertes aanbieden voor Independence Day. Blijf lezen om meer te weten te komen.

Independence Day 2021: stickers downloaden en verzenden op WhatsApp of Signal

Stap 1: Open Google Play Store en typ “Independence Day Stickers” in de zoekbalk. Je kunt kiezen welke sticker-app je wilt. We hebben gedownloadOnafhankelijkheidsdag – 15 augustus WA Stickers & Frames” een programma.

Stap 2: Eenmaal ge├»nstalleerd, open het en klik op “Open Sticker Packs”.

Stap 3: Nu ziet u een lijst met stickerpakketten voor Independence Day. Klik gewoon op een van hen en bekijk de stickers.

De vierde stap: Zodra je het gewenste stickerpakket hebt gevonden, tik je op het pictogram “+”, dat aan de rechterkant van elk stickerpakket verschijnt.

Vijfde stap: De app toont dan de namen van twee apps, Whatsapp en Signal, tik gewoon op de app die je gebruikt.

READ  De ban van Parler zorgt ervoor dat veel mensen per ongeluk een mysterieuze oude app downloaden

zesde stap: Je krijgt ook een bericht met de vraag of je het stickerpakket wilt “toevoegen”, dus ga er gewoon mee akkoord. Je vindt dan “Independence Day Stickers” in het gedeelte Stickers van WhatsApp.

Profielen downloaden en uploaden met Independence Day Frames op WhatsApp of Facebook

Als u de bovengenoemde applicatie hebt gedownload, hoeft u alleen maar naar de sectie “Beginnen met het maken van een raamwerk” te gaan. De app geeft dan een reeks Independence Day-frames weer. U moet een van hen selecteren en uw afbeelding toevoegen en vervolgens downloaden. Daarna kun je het uploaden naar WhatsApp of Facebook.

Independence Day 2021: GIF’s verzenden op WhatsApp

GIF’s zijn altijd beter dan stickers verzenden en emoties op een betere manier uiten. WhatsApp biedt je al een tabblad GIF’s in de emoji-sectie. Je kunt daar de gewenste GIF’s vinden. Als je denkt dat de opties niet geweldig zijn, kun je een bezoek brengen Giver.com. Deze site stelt u in staat om elke GIF te downloaden en dwingt u niet om alleen links naar GIF’s van uw keuze te sturen.

Written By
More from Eda Greene

Hoe Checkra1n op iPhone te downloaden

Op een gegeven moment was jailbreak het enige waar iOS-gebruikers naar uitkeken....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *