De gehaaste Steelers vinden nieuw leven tegen de Eagles in een wedstrijd voor het seizoen

De Steelers hebben de laatste tijd niet veel wedstrijden gehad om zich te haasten voor meer dan 150 yards. Ze speelden in 2020 slechts één wedstrijd tegen Texas.

Bovendien hadden ze er maar twee in 2019, en één moet teruggaan naar het seizoen 2018 om meer dan twee wedstrijden in één seizoen te vinden waarin ze 150 meter overstaken. Tegen de Eagles, in de eerste week van het NFL-voorseizoen, vonden de Steelers nieuw leven in het zinloze dash-spel.

Toegegeven, de Steelers wisten in totaal 76 rushing yards te winnen tegen Dallas in de Hall of Fame-game. Geen slechte prestatie, gewoon gemiddeld. Misschien met alle hype van de nieuwe rijzende sensatie Nagy HarrisFans hoopten meer te zien of de rookie een grote winnaar te zien maken. Niets van dat alles gebeurde tegen Dallas.

In de wedstrijd met de Eagles leken de Steelers de bal naar de grond te verplaatsen zoals ze wilden, en de ongelukkige verdediging van Philadelphia kon hen niet stoppen. De Steelers hadden meer dan 152 meter boven de grond moeten hebben. Nagy Harris had twee streepjes van meer dan 20 yard gesaldeerd in het eerste kwart, en John Leglow doodde een streepje van meer dan 10 yard in het vierde met een penalty.

Afgezien van boekingsfouten zag rookie Harris er goed uit in zijn vier races, ondanks dat er maar twee werden geteld. Rookie Tony Brooks-James had een enorme wedstrijd volgens pre-season normen die 51 yards overspande over negen coaches. Hij had geen enkele aanraking in de wedstrijd in Dallas. Voor het tweede jaar op rij verbeterde Anthony MacFarland zijn spel met negen races met 34 yards en één touchdown. Jaylen Samuels, die tegen Dallas slechts 1.8 yards per carry wist te behalen, had 45 yards in tien houders met de andere touchdowns van de Steelers. De coaches namen zelfs rookie Pete Guerrero onder de loep, die erin slaagde om zeven keer 20 yards te sprinten.

READ  Activision Blizzard huurt middelgrote rechtszaak in bij Amazon Union

In deze game hebben we Kalen Ballage niet extra bekeken, en tot nu toe, Benny Snel Hij miste het spelen van de eerste twee games, raakte de bal niet één keer aan. Het feit dat Snell vroeg in het voorseizoen geblesseerd raakte, zou zijn kansen op het maken van de definitieve selectie kunnen schaden. We zullen zien wat er gebeurt in de laatste twee pre-season games.

Natuurlijk, het is gewoon een wedstrijd voor het seizoen, en toegegeven, de Eagles hadden, net als de Steelers, veel spelers aan de zijlijn in het spel, maar 152 meter van de grond zetten was nog steeds iets dat Steeler-fans wilden en moesten zien. Het brengt absoluut nieuw leven in het dash-spel dat stierf toen het in 2020 arriveerde. Fans zagen nieuw leven in het deel van de Steelers-aanval die ze nodig hadden en waarop ze niet konden rekenen in 2020, wat hen een kans op de Superbowl kostte.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *