Stocard bewaart nu ook je vaccinatiebewijs, zo werkt het

Stocard, de app die fungeert als je digitale portemonnee, kan nu ook veilig een bewijs van je vaccinatie opslaan. Zo kun je de Stocard ook gebruiken als toegangsbewijs voor bijvoorbeeld evenementen. We leggen uit hoe je je vaccinatiebewijs aan Stocard kunt toevoegen.

Wat is Stocard?

Stocard is een applicatie die erg handig kan zijn in het dagelijks leven. Het is een klantenkaart-app die al je plastic klantenkaarten digitaliseert. Een te dikke portemonnee behoort met deze app tot het verleden, omdat je alle kaarten gemakkelijk aan Stocard kunt toevoegen en ze vervolgens ergens in een la kunt opbergen.

Stockard kan ook concerttickets en vliegtickets opslaan. U hoeft bij het instappen in het vliegtuig geen papieren instapkaart meer bij u te hebben. Plaats uw smartphone met uw instapkaart eenvoudig onder de scanner. Sinds eind vorig jaar kun je met “Stocard Pay” offline betalen met je telefoon en krijg je ook korting via kortingsbonnen en klantenkaarten in de app. Inmiddels heeft Stocard meer dan 60 miljoen gebruikers wereldwijd verspreid over zes locaties, waaronder Rotterdam.

Stockard-startscherm

Voeg je vaccinatiekaart toe aan Stocard

Vanaf nu is het ook mogelijk om een ​​vaccinatiebewijs aan de aanvraag toe te voegen. Met Stocard heb je bijvoorbeeld toegang tot bepaalde locaties of activiteiten in Nederland. Met de app kun je ook naar andere landen reizen. Hiermee wordt opnieuw uw CoronaCheck app-installatie opgeslagen. Het toevoegen van een vaccinatiebewijs werkt net als het toevoegen van een klantenkaart:

  1. Open Stocard en druk op + Kaart toevoegen
  2. Zoek naar EUw COVID-19 vaccinatiebewijss en klik erop
  3. Scan de streepjescode op uw officiële vaccinatiedocument of voer het kaartnummer handmatig in
  4. Voltooid!
READ  download deze gestroomlijnde nieuwe Apple Event-achtergronden - One More Thing

Stockard downloaden

Wil je Stocard ook eens proberen? De applicatie is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande knop te klikken.

Stocard - Klantenkaarten-app

Stocard – Klantenkaarten-app

Ben je het zat om al die plastic klantenkaarten bij te houden? Dan kan Stocard je beste vriend worden. Met Stocard bewaar je al je klantenkaarten in één kaart.

Meer informatie

More from Madison Garrett

EMUI 11-update uitgerold voor Huawei P30- en P30 Pro-telefoons

De Huawei P30 en P30 Pro draaien beide op Android 10 met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *