Zelda: Breath Of The Wild De speler onderzoekt het giftige water dat in het spel is gevuld

afbeelding: Wikotero / Nintendo

door de jaren heen, The Legend of Zelda: Breath of the Wild Spelers ontdekten allerlei geheimen van Storingen die chaos veroorzaken NS “Onmogelijke” schatkisten en zelfs een Geheime correctiekamer. Een van de mysteries in de categorie ‘ideeën die het eindspel nooit hebben gehaald’ is giftig water, een functie die het ver van ontwikkeling lijkt te hebben gebracht, maar uiteindelijk werd het nooit gebruikt.

Het giftige water van Breath of the Wild dat enige tijd niet is gebruikt, is geïdentificeerd – Begin 2018, zo niet eerder – maar een YouTuber Wikotero Deel een nieuwe video die een diepere kijk geeft op hoe het allemaal werkt. In de onderstaande clip, waar mods worden gebruikt om Hyrule te overspoelen met paars stroperig, kun je zien hoe Link en vijanden ermee omgaan.

Zoals je zou verwachten, kunnen zowel Link als NPC’s schade oplopen door in het water te zijn, hoewel verschillende personages in verschillende mate lijden. Interessant is dat alle gebruikelijke wateroversteektechnieken van Link, zoals zwemmen of het gebruik van vlotten, prima werken, maar als je het gif aanraakt, zal je gezondheid snel afnemen.

Written By
More from Aubrey Mason

Dit zijn de PlayStation Plus-games voor …

PlayStation Plus-abonnees kunnen deze maand weer uitkijken naar twee nieuwe gratis games....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *