Stone Group breidt IT-afvalverwerkingsdienst uit naar Nederland

The Stone Group, de Britse circulaire IT-leverancier, breidt uit in continentaal Europa en levert IT-afvalbeheerdiensten in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje in samenwerking met supply chain management-specialist Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services.

Aan de overkant 360. steen, kunnen organisaties een inzameling van gebruikte IT-apparatuur plannen, zodat deze veilig en duurzaam kan worden gerecycled. App-gebruikers krijgen een vergoeding voor het inleveren van hun oude IT-middelen, die ze vanaf dit najaar kunnen inwisselen of omzetten in kortingen bij aanschaf van nieuwe en refurbished IT-hardware.

Stone Europe haalt ongewenste IT-apparatuur op bij bedrijven of onderwijsinstellingen en brengt deze naar de ITAD (IT Asset Disposition) of Ingram Micro IT-recyclingcentra in elk van de vier landen. Gegevens van laptops, desktops, monitoren, printers, servers of andere randapparatuur worden veilig gewist door een team van bekwame technici, waarna alle items die een tweede leven kunnen krijgen, worden opgeknapt en verkocht. Artikelen die niet kunnen worden doorverkocht, worden afgebroken, zodat alleen afzonderlijke onderdelen overblijven en duurzaam worden gerecycled.

E-waste blijft wereldwijd een enorme uitdaging en Stone Europe zet zich in om ervoor te zorgen dat er geen afval op de vuilstort terechtkomt. E-waste recyclingprocessen zijn anders in Europa. Cijfers uit 2017 laten zien dat Nederland 42,1 procent recycleerde, terwijl Frankrijk 36,6 procent voor zijn rekening nam.

IT-verkopers

Tim Westbrook, directeur van Stone Group: “Sinds de lancering van de Stone 360-app in het VK hebben we kunnen voorkomen dat meer dan 150.000 kapotte of verouderde IT-items op de vuilstort belanden. Wij zijn een van de weinige IT-leveranciers die de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de dienstverlening aan onze klanten door te investeren in onze ITAD-faciliteit en -applicatie om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om op een veilige en duurzame manier van ongewenste IT af te komen.

READ  Google introduceert een app waarmee gebruikers kunnen communiceren met oogbewegingen - Tablets en telefoons - Nieuws

Voorafgaand aan de uitbreiding werd Stone Group Europe gelanceerd om andere regio’s te helpen hun e-waste effectiever te beheren en organisaties een eenvoudige, veilige en duurzame oplossing te bieden om ongewenste IT uit handen te nemen.

Ingram Micro

Westbrook zei: “Ingram Micro is het perfecte bedrijf voor ons op deze gebieden, omdat ze onze passie delen om verantwoordelijkheid te nemen voor de artikelen die we aan onze klanten verkopen en stappen te ondernemen om de enorme e-waste-crisis van de wereld aan te pakken. Ze hebben uitstekende ITAD’s in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje, en hopelijk uiteindelijk onze diensten uitbreiden naar meer landen in Europa.”

“Deze samenwerking helpt veel organisaties in heel Europa om de voordelen van de Stone 360-app te benutten, waardoor ze eenvoudig verouderde IT kunnen verzamelen en verminderen”, zegt Todd Zegers, ITAD Vice President, Global and Reverse Logistics, Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services. e-waste en hen te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken door verantwoord hergebruik en recycling van hun IT-middelen.”

Naast het leveren van ITAD-services, is Stone Europe ook van plan om de verkoop van nieuwe IT-oplossingen aan klanten in deze gebieden uit te breiden, zodat ze een complete, duurzame en 360-graden benadering van IT kunnen volgen, van de eerste IT-aankoop tot het einde van de levensduur.

De Stone 360 ​​app is te downloaden in de Android Store en Apple Store en is vertaald in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.

More from Madison Garrett
PSSSB Vet Inspector 2021 Admission Card vrijgegeven; Check de downloadlink
Punjab Service Selection Board (PSSSB) heeft de toelatingskaart vrijgegeven voor het Veterinary...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *