Hoe een trage download in Genshin Impact op te lossen – Gadget Headline

Genshin Impact is een geweldige game ontwikkeld door miHoYo, die bekend staat om het maken van Honkai Impact 3rd. Genshin Impact is een gratis open-wereld-RPG met een geweldig verhaal. Het is beschikbaar op verschillende platforms zoals PlayStation 4, Android, iOS en pc. Een aantal spelers heeft bezorgdheid geuit over trage gegevensdownloads in Genshin Impact. Als je het spel al hebt gespeeld en het slachtoffer bent geworden van deze uitkomst. Je bent in de juiste post.

Waarom lage downloadsnelheid in Genshin-effect?

Genshin Impact is slechts een nieuwkomer op de gamingmarkt. Het is goed dat de game gratis is, ook op andere platforms. Het Jinshin-effect heeft een groot aantal spelers. Dat is zeker een goed teken voor de game, maar het kan hier zelf liggen. Gelukkig bestaan ​​er oplossingen voor dit soort problemen.

We zijn erin geslaagd om u een eenvoudige handleiding te geven die uw probleem met de trage download van Gensin Impact zal oplossen. Zonder verder oponthoud, laten we beginnen.

Hoe een langzame download in Genshin Impact op te lossen?

Houd er rekening mee dat dit soort problemen volkomen normaal zijn, en dit gebeurt ook in het geval van andere games. Een ding dat u kunt doen, is de download pauzeren, enige tijd wachten en verdergaan waar u was gebleven. Dit heeft zeker invloed op de downloadsnelheid. Zoals hierboven vermeld, heeft Genshin Impact echter een groot aantal spelers. Hierdoor ben je niet de enige die dit doet. Dit probleem kan dus optreden wanneer er een groot aantal gebruikers op hetzelfde ding zijn.

READ  FMWhatsApp APK Downloader, Hoe FM Whatsapp APK te downloaden, FMWhatsapp nieuwste versie april 2021

Het tweede dat u kunt doen, is het spel volledig sluiten en na een paar uur openen. De reden hierachter is dat een groot aantal gebruikers probeert te downloaden vanaf hun eigen apparaten. Dit is eigenlijk een ingewikkelde situatie.

Zoals hierboven vermeld, is dit probleem niet nieuw. Er zijn enkele factoren die u kunt proberen, zoals:

  • De mobiele versie van Genshin Impact heeft meer mogelijkheden, omdat het de download sneller kan beheren dan andere platforms.
  • Een trage internetverbinding kan uw downloadsnelheid vertragen. De game is 15 GB groot en sommige spelers hebben gemeld dat 1 Mbps langzame downloadproblemen zal hebben.
  • Wacht even op de snelheid, die van nature of afhankelijk van andere factoren kan toenemen.

Dat is het voor nu. U kunt hieronder reageren voor verdere vragen of uw ervaringen. Tot die tijd, houd ons in de gaten voor meer informatie. Je kunt ons ook volgen op Google Nieuws of de Telegram-groep hieronder om realtime meldingen te ontvangen wanneer de Gadget Headline een bericht publiceert.

Written By
More from Eda Greene

WWE Undefeated mobiele game wordt volgende maand uitgebracht

Door Jason Powell, ProWrestling.net Editor (@pvdmeersch) WWE heeft donderdag het volgende persbericht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *