STORMHILL MYSTERY FAMILY SHADOWS PC-versie Volledige game gratis download

STORMHILL ENIGMA HOUSEHOLD SHADOWS COMPUTER-versie Volledige game gratis download

Stormhill Mystery Family Shadows is een casual, avontuurlijk en ook actiepak voor COMPUTER.

Een verhaal van een familielid waar je waarschijnlijk zult ontdekken wat je genoten vroeger heeft getroffen en ook de sleutels onthult.

Puzzel plezierig verfrissend onderscheidend: Stormhill Mystery (geen verborgen videogame)! Je moeders en vaders woonden in een landhuis totdat Julianne door jou werd beoordeeld als een huishoudster voor je huishouden. Gedreven door jaloezie werd Julianne wonderbaarlijk, wat uiteindelijk leidde tot de hartverscheurende zelfvernietiging van haar moeder. Nu je vader echt is overleden, maak je dit leed compleet en heb je ook het vermogen om zijn droom te verwezenlijken.
De zwarte en ook klimatologische omgevingen vangen de spanning en ook het gevoel van dit probleem efficiënt op en compenseren de vrij eenvoudige gameplay. Bovendien zijn soundtracks en ook de audioresultaten in deze sportieve activiteit bijzonder we gaan over. De videogame suggereert geen dingen die scènes zijn verborgen. Omdat opties voor taken veel minder duidelijk zijn dan die waarvan we gebruik hebben gemaakt, is de moeilijkheidsgraad eveneens hoog. Met betrekking tot de problemen zijn ze niet creatief, maar ze geven een opmerkelijke snelheidswijziging.

DOWNLOAD NU

READ  RetroArch's Open Hardware-project is bedoeld om het gemakkelijker te maken om echte cartridges op emulators te gebruiken
Written By
More from Max Mcgee

Supraland bereikt “600.000+ unieke spelers (plus piraten)” terwijl de ontwikkeling sequels oproept

Supraland bleek langzamerhand een grote hit op Steam. Een solo ontwikkeld product,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *