MediaMarkt waarschuwt ook voor ‘niet optimale’ Cyberpunk 2077 | NU

MediaMarkt waarschuwt ook voor “niet optimale” prestaties Cyberpunk 2077, laat een woordvoerder maandag weten na vragen van NU.nl. De ontwikkelaar achter de langverwachte game heeft veel kritiek gekregen vanwege de bugs die op de Xbox One en PlayStation 4 verschijnen.

“Momenteel zijn de technische prestaties van Cyberpunk 2077 op de basisconsoles van PlayStation 4 en Xbox One niet optimaal”, aldus MediaMarkt. De verkoper wijst op updates die naar verwachting in 2021 zullen worden uitgebracht en die de problemen zouden moeten verhelpen.

MediaMarkt is de derde grote webwinkel die waarschuwt voor de spelprestaties: bol.com en Game Mania meldden al defecten.

Een woordvoerder van MediaMarkt zei destijds dat klanten in fysieke winkels al gewaarschuwd zouden worden, maar alle winkels waren gesloten vanwege de lockdown.

Cyberpunk 2077 kwam op 10 december uit, “boordevol bugs en problemen”, aldus de recensie op NU.nl. De problemen leidden er zelfs toe dat Sony de game uit de digitale schappen haalde.

De game, die in 2012 werd aangekondigd, had een van de grootste hits van het jaar moeten worden, maar de Poolse studio moet diep door de bugs en fouten graven.

READ  Franse buschauffeur Philippe Monguillot sterft na aanval op maskerregels
Written By
More from Aubrey Mason

Sony presenteert Xperia 5 II met 5G en optimalisatie voor games | NU

Sony kondigde donderdag de Xperia 5 II aan, de opvolger van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *