Strategiespel voor meerdere spelers voor PlayStation 4 en pc “GUNS UP!” Aangepast voor mobiel, pre-orders zijn nu open – TouchArcade

In 2015 lanceerde ontwikkelaar Valkyrie Entertainment samen met uitgever Sony Computer Entertainment een asynchrone multiplayer-strategiegame genaamd Zelfs geweren! op PlayStation 4, en twee jaar later bracht het het ook via Steam naar pc. Zelfs geweren! Heb je een basis gebouwd die hopelijk de aanvallen van andere spelers zal overleven, en een leger dat je kunt sturen om de bases van je tegenstanders aan te vallen. Dit heen en weer gevecht gebeurde asynchroon, en Zelfs geweren! Het is een gratis spel waarbij je echt geld kunt uitgeven aan in-app-aankopen om extra XP te krijgen om al je spullen te upgraden. Klinkt dit allemaal bekend? Ja, het klinkt als Mobile Gaming 101, toch?

Het is dus niet verwonderlijk dat Zelfs geweren! Het werd niet goed ontvangen door PlayStation 4-bezitters of pc-gamers op Steam. Het is ook geen verrassing dat de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar NHN tussenbeide kwam om de game aan te passen aan mobiele apparaten, waar het waarschijnlijk in de eerste plaats bedoeld was om te lanceren. Hier is de trailer van de nieuw aangekondigde Zelfs geweren! mobiele telefoon.

Nu weet ik dat deze gratis basisbouw-/aanvalsspellen niet ieders kopje thee zijn, en ik vond ze persoonlijk niet aantrekkelijk voor mezelf. Ik denk echter dat het vanzelfsprekend is dat deze stijl van asynchrone multiplayer-game beter geschikt is voor het mobiele platform, waar je snel je apparaat kunt verpletteren en je basis kunt controleren of een aanval kunt lanceren, wat gebeurt op de console of het pc-platform. Verwachte releasedatum voor Zelfs geweren! mobiele telefoon Het is 13 oktober en is beschikbaar voor pre-order bij App Winkel voor iOS en Google Play Store nu voor Android.

READ  De systeemvereisten van Godfall zijn hoog

Written By
More from Max Mcgee

Onzichtbare spelers verpesten Warzone

Het nieuwe seizoen is binnen Call Of Duty: Warzone heeft een moeilijke...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *