Struyk Verwo Infra | Een duurzame, klimaataangepaste buitenruimte

Wil je een duurzame, klimaat aangepaste buitenruimte zonder in te leveren op gewenste uitstraling of sfeer? Doe inspiratie op op 134 pagina’s! Vloerencatalogus Een veelzijdige inspiratiebron – voor een duurzaam straatbeeld. Een nieuw, compleet en boeiend inspiratieboek.

Uitgebreid overzicht van coatings en texturen
Deze veelzijdige inspiratiecatalogus vervangt de bekende Natural Inspiration-catalogus en bevat een uitgebreid overzicht van 12 esthetische toplagen. Een bundel structuren, kleuren, maten en afwerkingen. Of je nu kiest voor een uitgesproken straatbeeld of een samenhangende identiteit binnen een woonwijk of een sfeervol plein. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt veel variëren en uw eigen formule ontwerpen. De catalogus biedt u veel sfeerfoto’s, voorbeelden van lijnpatronen en diverse soorten gemengde bestrating.

Klimaatadaptieve bestrating
Een uitdaging voor ontwerpers en landschapsarchitecten: hoe maak je vanuit esthetisch perspectief ook weerbestendige straatstenen? Groene bestrating en opgeruimde trottoirs kunnen hieraan bijdragen. In de catalogus vind je dus ook oplossingen voor een duurzame leefomgeving waarin groen, water en esthetische bestrating goed geïntegreerd zijn.

duurzaamheid
Naast textuur en formaat is de impact van het product op ons milieu net zo belangrijk. U kunt de milieu-impact van bestrating eenvoudig verminderen door gebruik te maken van Effectieve duurzaamheidsoplossingen voor circulariteit en reductie van kooldioxide. Afhankelijk van het product zijn er verschillende opties beschikbaar.

Kortom, dit inspiratieboek geeft je de tools die je nodig hebt. Vraag vandaag nog uw exemplaar aan Via onze site.

Handig en compact: een handige kleurenwaaier
Alle duurzame esthetische coatings met gerelateerde eigenschappen zijn compact weergegeven in het bijbehorende gebruiksvriendelijke kleurenschema. Handig als je meerdere texturen en / of kleuren naast elkaar wilt vergelijken. Een onmisbaar item op je bureau. Exemplaar ontvangen? Of download je liever direct? Scroll hieronder naar “Download brochures”.

READ  TikTok-video's downloaden en opslaan
More from Madison Garrett

Spel door! CA maakt schema voor BBL | 10 bekend

Cricket Australia hoopt dat door de voortdurende versoepeling van de beperkingen aan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *