Summer Games Done Quick 2023 heeft een twee uur durende Elder Scrolls-anthologiesprint

Summer Games Done Quick 2023 heeft een twee uur durende Elder Scrolls-anthologiesprint

Summer Games Done Quick keert terug naar het jaarlijkse sprint liefdadigheidsevenement. Net als voorgaande jaren zal de SGDQ geld inzamelen voor Artsen Zonder Grenzen, een niet-gouvernementele organisatie die medische zorg biedt aan mensen die getroffen zijn door ziekte, rampen en conflicten. De double bill van Elden Ring sloot het evenement van vorig jaar af – dat erin slaagde meer dan $ 3 miljoen op te halen voor het goede doel – en het was opnieuw te zien op de SGDQ 2023.

Hoe dan ook, de foutloze Elden Ring-race duurt 80 minuten, in plaats van de slopende weken en maanden die gewoonlijk nodig zijn om te winnen. Het hoogtepunt (ook bekend als: ongelooflijke superheldenprestatie) is het twee uur lang draaien van The Elder Scrolls Anthology – ja, dat zijn alle vijf grote RPG’s van The Elder Scrolls: Arena tot Skyrim. Ik kan alleen maar aannemen dat de race volledig zal profiteren van Bethesda’s katapult over de kaart.

Nieuwere games zoals rhythm slasher Hi-Fi Rush en het throwback-platform Lunistice – dat eigenlijk perfect is voor snelheidsraces – zullen ook te zien zijn. De rest van de show bevat tonnen Zelda, om voor de hand liggende redenen, en een hoop gekke dingen van Give Me Toilet Paper tot Any% Ratatouille. Je kunt de volledige lijst met games bekijken op officieel schema.

De Done Quick 2023 Summer Games vinden plaats van 28 mei (zondag) tot 4 juni (de volgende zondag) en worden gehouden in het Hilton Minneapolis, Minnesota. Als je op deze manier niet snel kunt reizen, wordt de actie ook uitgezonden op de officiële Games Done Quick Twitch-kanaal. En voor degenen die niet het uithoudingsvermogen van snelle hardlopers hebben, worden alle sessies gearchiveerd Youtube kanaal Ook.

READ  5 dingen die u moet weten over het spel Georgia-Alabama

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *