Moet Xbox ‘Redfall’ opnieuw uitstellen? zijn kracht?

Moet Xbox ‘Redfall’ opnieuw uitstellen?  zijn kracht?

Op woensdag veroorzaakte Arkane nogal wat terugslag toen ze aankondigden dat Redfall, hun aanstaande coöp-shooter, alleen zou worden gelanceerd met een “Quality Mode”, wat betekent dat het de beelden zou opvoeren, maar slechts met 30 fps zou draaien op beide Xbox Series S en Xbox Series S. en Series X. De Performance-modus, waarmee je tot 60 fps krijgt, komt op een latere, niet bekendgemaakte datum.

De advertentie werd nauwkeurig toegeschreven met 6.600 antwoorden en 4.400 geciteerde tweets, en de algemene consensus was twee dingen:

1) Dit is volkomen onaanvaardbaar en zelfs loyale Xbox-fans en voorstanders lijken het ermee eens te zijn

2) De game moet worden vertraagd zodat deze kan worden gespeeld met een prestatieoptie van 60 fps.

Het is ook frustrerend dat dit gebeurt omdat alle previews en marketing voor Redfall tot nu toe 60 fps waren, wat nu een onnauwkeurig beeld schetst van hoe de game bij de lancering op consoles zal draaien. Hoewel is opgemerkt dat Todd Howard van Bethesda eerder zei dat 30 FPS acceptabel was voor hun games, lijkt het er nu op dat we waarschijnlijk ook naar een 30 FPS Starfield-release gaan.

Maar Redfall voelt als een ander geval met slechts 1.000 planeten maar een enkele kaart en gestileerde afbeeldingen die het op zijn minst Het lijkt Zo’n schot in de roos voor deze FPS zou niet moeilijk moeten zijn (zij het een beetje leunstoel-game-ontwikkeling). Ongeacht het eindresultaat zijn veel mensen boos en roepen om uitstel.

Ik zou daar waarschijnlijk ruzie maken twee De belangrijkste redenen voor de vertraging. Een van die problemen zou dit FPS-probleem kunnen zijn, dat vragen kan oproepen over de algehele prestaties van de console en hoe de pc-poort eruit zal zien. Maar de andere is Redfall’s behoorlijk belachelijke releasedatum van 2 mei, ingeklemd tussen Jedi Survivor (28 april) en Zelda Tears of the Kingdom op 12 mei. maanden geleden) kan zijn wat hij nodig heeft.

READ  De beste Xbox-games van 2022 volgens Metacritic

Maar ik denk niet dat dat zal gebeuren. Wij drie weken Verre van het lanceren van Redfall nu. Het is totaal ongehoord, maar ik denk dat Microsoft op dit moment behoorlijk toegewijd is, en dat hebben ze al gedaan maken Dit account, vandaar de FPS-advertentie. Ik weet zeker dat er statistieken zijn dat meer mensen games spelen in de kwaliteitsmodus (wat meestal de standaardinstelling is in de meeste games) en de meeste “casual” gamers geven niets om deze controverse over FPS-games. Het idee is dus waarschijnlijk dat de spelvertraging zou kunnen zijn slechtst Beweeg over, alsof je een ander verhaal had over hoe onwillig ze waren om te lanceren om op het laatste moment zo’n overstap te maken. Al is dit al een soort verschijning.

Ik denk niet dat Arkane gewend is aan het soort kritiek dat ze hier krijgen, maar dit is een van de grote releases van Microsoft in het tijdperk van “we hebben al deze studio’s gekocht, dus begin met het maken van goede games” Xbox, en het gaat eigenlijk eerst met AAA-succes. Maar ja, dat is geen goed begin. Hopelijk zal de game zichzelf laten zien, ook al is dit FPS-probleem nog steeds aanwezig bij de lancering.

Volg mij op TwitterEn YouTubeEn Facebook En Instagram. Meld u aan voor onze gratis wekelijkse inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn-trilogie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *