Super Bowl-fans hebben een gemiddelde downloadsnelheid van 5G van 817 Mbps gezien

Verizon heeft meer dan $ 80 miljoen geïnvesteerd om 5G en MEC aan Super Bowl LV te leveren

Bij de Super Bowl van dit jaar hadden fans – of ze nu thuis zijn of een paar duizend die het geluk hebben om in het Raymond James Stadium te zijn – de kans om de kracht van 5G en Mobile Edge Computing te ervaren dankzij Verizons upgrade van $ 80 miljoen naar het stadion netwerk. Nu de spanning voor Game Day voorbij is, heeft Verizon eerste rapporten vrijgegeven waarin de impact van 5G tijdens het evenement wordt onthuld.

Volgens Verizon stroomden klanten tegelijkertijd naar het stadion met een toename van 28% in mobiliteit in de afgelopen zondag en gebruikten ze 7 terabyte aan gegevens tijdens de game, wat volgens de koerier gelijk stond aan het streamen van meer dan 2.000 volledige films met 720p. resolutie. Of hij plaatste meer dan 7,3 miljoen foto’s op Instagram.

Bovendien ervoeren 5G-klanten een gemiddelde downloadsnelheid van 817 Mbps, met maximale snelheden in het stadion tijdens het spel van meer dan 2 Gbps.

Vorig jaar kon het Hard Rock Stadium in Miami op volle capaciteit draaien, wat betekent dat 62.000 stoelen bezet waren, vergeleken met 25.000 dit jaar. Deze fans, die gezamenlijk meer dan 26 terabyte aan gegevens hebben gebruikt tijdens het spel, konden profiteren van de extra capaciteit van het 5G-netwerk. Destijds zei John Brahms, directeur sport en entertainment bij Extreme Networks, dat de game van vorig jaar de meeste gegevens bevatte die ooit in een openbare omgeving voor elk evenement zijn verzonden.

READ  PH's downloadsnelheid voor vaste breedband verbetert in maart en is de snelste sinds 2016 - DICT - Manila Bulletin

Bij de Super Bowl van dit jaar zorgde de toevoeging van Verizon MEC echter voor, voortbouwend op wat de 5G te bieden heeft, de mogelijkheid om geavanceerde computertoepassingen uit te voeren, zoals gezichtsherkenningskaarten, thermisch scannen, en oplossingen voor crowd management te verbeteren, inclusief de mogelijkheid om verifieer wachttijden voor toiletten of concessiestandslijnen vanuit uw stoel in realtime.

Verizon heeft ook het Raymond James Stadium uitgerust met 70 mijl glasvezel in en rond het stadion en 281 nieuwe microantennes geïnstalleerd. De netwerkverbeteringen van Verizon zijn zelfs zo doordringend dat buurten als Tampa City Center, Ybor City en Tampa Riverwalk ervan profiteren.

“Nu het aantal arena’s en stadions met Verizon 5G blijft groeien”, zegt Brian Mecum, vice-president hardwaretechnologie van Verizon. Wireless RCR News Vooruitlopend op de wedstrijd van zondag: “We zien hoe onze technologie een nieuwe dimensie geeft aan alle aspecten van de fanbeleving, van openbare veiligheid tot hoe fans omgaan met de actie op het veld.”

Naast het opbouwen van het stadionnetwerk heeft Verizon ook aangekondigd dat te gaan doen Bied subsidies van $ 10 miljoen aan kleine bedrijven Worstelend als gevolg van de pandemie, een daad herdacht tijdens A. Concert na de wedstrijd.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *