Bloodborne op 60 FPS: Modder zorgt ervoor dat het spel soepel verloopt

We beginnen te zien dat games uit het PlayStation 4-tijdperk updates ontvangen die ten volle profiteren van de kracht van PlayStation 5. God van de oorlog Het is onlangs bijgewerktEn het bijvoorbeeld laten draaien op 60 fps bij een resolutie van 4K. Maar sommige games worstelen nog steeds in de wereld van 30 fps. Neemt Bloedgedragen, Bijvoorbeeld. Zelfs als je het op de PS5 speelt, zal de game je nog steeds vergrendelen met 30 frames per seconde, hoewel het nieuwe apparaat duidelijk meer aankan (zoals blijkt uit Demon-zielen remake). Maar dat weerhield een onverschrokken persoon er niet van om het op te halen Bloedgedragen Zelfs moderne normen.

In oktober, Lance MacDonald Toon screenshots vrijgegeven Bloedgedragen Het draait op 60 frames per seconde op PS4 Pro.

De console is aangepast, waardoor hij niet-goedgekeurde thuisbierprogramma’s kan draaien. Hierdoor kan MacDonald een informele patch maken voor Bloedgedragen Dat zou het spel naar 60 fps doen gaan.

Hoewel de demonstratie indrukwekkend was, was hij nog aan de gang en niet klaar voor openbare consumptie. Die dag veranderde, zoals MacDonald heeft op zijn Patreon-pagina een patch van 60 fps aan de wereld vrijgegeven. Hierdoor kan iemand met een aangepaste PlayStation 4 de game spelen met 60 frames per seconde.

Het aanpassen van de PS4 tot het punt dat je een onofficiƫle patch kunt installeren, is een complexe, en we gaan hier niet in op de fijnere details van hoe je het kunt doen, maar voor degenen die voldoende toegewijd zijn, zijn deze frames rijp voor selectie.

READ  Taj Mahal, andere Agra-monumenten gaan vandaag niet open, bestel citeert risico op verspreiding van COVID-19

Wat betreft de officiƫle correctie om toe te staan Bloedgedragen Profiteer van de volledige kracht van de PlayStation 5, tot nu toe geen nieuws van Sony of FromSoftware. Na de glorie die hij speelde Demon-zielen Met 60 frames per seconde kunnen we niet anders dan hopen.

More from Madison Garrett

Herziening van de voetbalrivaliteit tussen Catasauqua en Northampton op een Thanksgiving die een wedstrijd mist

Rivaliteitsvoetbalwedstrijden werden deze week weggevaagd door de COVID-19-pandemie en de wedstrijd Northampton-Catasauqua...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *