Super Sports Blast biedt drie populaire sporten in één game voor Xbox One, Series X | S, PS4 en Switch

Wat is er beter dan genieten van je favoriete sport die tot leven wordt gebracht in een spel? Je overgeeft aan drie sporten tegelijk, wat een mogelijkheid is gecreëerd door Super Sports Blast die drie arcade-achtige aanbiedingen samenbrengt voor een lancering op Xbox Series X | S, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch. Dus pak een racket, trek je laarzen aan en maak je klaar om een ​​paar ballen te prikken met dit trio van games in één.

Ontwikkelaars Unfinished Pixel willen dat de game-massa deze kerst – en daarna – hun sportieve vaardigheden aanscherpt met een arcade-y-collectie van hun razende sporttitels in de vorm van Super Sports Blast. Het bevat drie sportgames die in single player of in lokale multiplayer kunnen worden gespeeld: Super Soccer Blast, Super Volley Blast, en Super Tennis Blast. Deze stellen je in staat om een ​​aantal voetbalcapriolen tegen elkaar uit te spelen, deel te nemen aan een potje volleybal en je een weg naar de overwinning te dienen via het medium tennis. Verwacht echter niets te serieus, want het trio wil zich losmaken van de simulatie en het realisme van andere sportgames.

Je hebt deze titels misschien al eerder gespeeld en was er dol op, maar het feit dat Super Sports Blast een geheel nieuwe reeks prestaties met zich meebrengt, kan een aanlokkelijke factor zijn voor een mogelijke heraankoop. Voor alle anderen is er de eenvoudige en intuïtieve gameplay, veel herspeelwaarde, aangepaste toernooien en de diepgaande avatar-editor – waarmee je de personages die je wilt gebruiken kunt personaliseren.

READ  Assassin's Creed Valhalla Releasetijd, downloadgrootte en pre-orderbonussen

Of je nu de keeper te slim af wilt zijn om een ​​potje footy te winnen, of je een weg wilt banen naar een volleybaloverwinning, de Xbox-winkel is uw eerste aanloophaven. De volledige 3-1-ervaring van Super Sports Blast kost £ 20,99 – met korting tot £ 16,79 voor twee weken – wat heel goed voor veel familieplezier zou kunnen zorgen!

Game Beschrijving:

Ga het veld op en bereid je voor op een knaller! Creëer je eigen personage en baan je een weg omhoog om de kampioen te worden in drie van ‘s werelds meest populaire sporten. Maak je klaar voor de aftrap en speel wat voetbal, bezit de tennisbaan en prik je tegenstander in het volleyveld. Elke sport heeft zijn eigen uitgebreide modi met verschillende toernooien om te veroveren!

Je leest TheXboxHub, een site gewijd aan de wereld van Xbox. Volg ons alsjeblieft Facebook, Twitter en Instagram We hebben nu ook een publiek Discord kanaal als je met ons wilt komen praten over alles wat met gamen te maken heeft. Onze Youtube kanaal staat ook altijd open voor nieuwe abonnees.

Written By
More from Vanessa Hale

10 verborgen edelstenen op Xbox One die iedereen in 2020 heeft gemist

De Xbox One had een aantal geweldige games, en met name 2020...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *