Superkrachtige Game Boy voor pc en Mac

Game Boy-fans Legion. We slaan ROM’s op, schieten alles en herbouwen onze consoles in verschrikkingen die Nintendo nooit had bedoeld. Dankzij GB Operator zijn onze opslagbestanden nu ook onsterfelijk.

begin romeins ConclusieNiet te verwarren met analoge gaming-concurrent, Analog, heeft zojuist zijn nieuwe FPGA uitgebracht, waarmee Macs en pc’s (binnenkort Linux!) Game Boy-cartridges kunnen lezen. Voor slechts $ 49,99 kun je met GB Player je Game Boy-cartridges spelen, je (legale) ROM’s kopiëren en een back-up maken van kostbare opslagbestanden van games zoals Pokemon, controleer de authenticiteit van de cartridge of haal zelfs foto’s uit je Game Boy-camera.

Dit is het eerste product van Epilogue, maar dankzij de gepolijste bouwkwaliteit zul je het nooit weten. De verpakking is net zo stijlvol in de jaren ’70 als nu, met een USB-C-kabel en een kleine installatiehandleiding.

Y2K-emoticons

Nadat het apparaat uit de verpakking is gehaald, is het apparaat doorschijnend (gezegend) – wat de Y2K-vibes geeft die nodig zijn om goed toegang te krijgen tot de latente Game Boy-fandom van de speler. Het dock zelf ziet er precies goed uit naast elke desktop- of laptopcomputer, met een specifieke cartridge, hoe lang een gebruiker ook nodig heeft om een ​​game te verifiëren en te kopiëren. De gekozen rubberen coating van Epilogue is een bijzonder bevredigende manier om te weten dat uw kostbare fysieke titels niet wegglijden en over het bureau glijden.

erg makkelijk

Kijk naar deze schoonheid!Ryan Houlihan / Input

Wat de installatie betreft, is GB Operator heel eenvoudig te gebruiken: sluit hem gewoon aan, installeer de app en plaats je Game Boy-cartridge. Eenmaal geïnstalleerd, kun je met de eenvoudige app elke Game Boy of Game Boy spelen die de titel aanbiedt via de zeer nauwkeurige mGBA-emulator (de hardware zelf is gebouwd met FPGA-technologie, maar elke game wordt uitgevoerd via software-emulatie). Met zijn best-in-class functieset kun je bijna elk aspect van het afspelen besturen: van het toewijzen van knoppen tot het opslaan van statussen tot vals spelen.

De simulatie Zelf Laarzen onmiddellijk en hij vlekkeloos.

Gezien de eenvoud van het Game Boy-platform als geheel, werkt de emulatie zelf onmiddellijk en foutloos – geen schermvertraging, tearing of problemen met de framesnelheid. U kunt uw toetsenbord of console gebruiken om uw games te spelen, die er groots en geweldig uitzien op het grote scherm. (In elk geval geeft het lo-fi-karakter van de Game Boy en Game Boy Advance elke titel een coole textuur die tegenwoordig ontbreekt in 2D-games.) Epilogue vertelt ons ook dat hoewel het product externe controllers ondersteunt, aangepaste knoppen worden toegewezen om in de methode te spelen.

Zou je het missen om een ​​fysieke console in je handen te hebben? Waarschijnlijk. Maar niemand neemt je Game Boy weg – hij is er nog steeds en volledig compatibel met alles wat je hebt draagbaar Nodig hebben.

torsie

Hier wordt het leuk: GB Player kan niet alleen de ROM kopiëren en individuele opslagbestanden van het spel downloaden – het kan ook Downloaden Bewaar de bestanden naar spel, wat betekent dat je vrij bent om zoveel Pokémon te klonen als je je bedriegende geweten kunt redden. Het is zo simpel als klikken op Opslaan laden en het opslagbestand selecteren dat u wilt gebruiken… dat is alles! Als alleen het Switch-save-systeem zo goed is.

Hoewel ik meestal erg sceptisch sta tegenover een nieuw product van een nieuw bedrijf met zoiets nauwkeurigs als een spelcassette uit de jaren ’90, kan ik de GB Launcher oprecht aanbevelen. Voor $ 50 is het een koopje voor iedereen die geïnteresseerd is in vintage games – en veel goedkoper dan de nog te verschijnen analoge FPGA Pocket-console, die, hoewel deze wordt geleverd met een grotere FPGA-functieset (zoals scherm en knoppen) en meer wordt ondersteund platforms, speelt dezelfde games op precies dezelfde manier.

Inzendingen kunnen een deel van de verkoop ontvangen als u een product koopt via een link in dit artikel. We nemen alleen producten op die onafhankelijk zijn geselecteerd door de redactie van Input.

READ  CS: GO-ontwikkelaars distribueren de Hades-muziekset voor de Steam-spelers van de RPG
Written By
More from Max Mcgee
Kan uw pc Cyberpunk 2077 gebruiken?
(Krediet: CD Projekt Red) Wanneer 19 november komt, zullen gamers overal 2020...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *