Surface Pro 8 Prototype-oppervlakken opnieuw, met enorme randen, vergelijkbaar ontwerp, maar geüpgraded geheugen en GPU

De Surface Pro 8 lijkt op schema te liggen voor een vroege onthulling, aangezien naar verluidt meer afbeeldingen van de Windows 10-tablet van Microsoft zijn gespot. In tegenstelling tot veel andere technische giganten, is Microsoft misschien niet zo happig op het verbeteren van het ontwerp, zoals je snel zult ontdekken als je de galerij van dichterbij bekijkt. Potentiële kopers zullen in ieder geval blij zijn dat er een specificatie-upgrade heeft plaatsgevonden.

Taakbeheer geopend op Surface Pro 8 Prototype onthult 32 GB RAM en Intel Iris Xe Graphics

Het Surface Pro 8-prototype is ook eerder gezien. Op dat moment werd onthuld dat Microsoft misschien een grotere specificatie-upgrade overwoog in vergelijking met wat het had gedaan met eerdere modellen. Volgens de vermelde hardware ligt die beslissing mogelijk op de kaarten omdat in plaats van 16 GB RAM beperkt tot Surface Pro-modellen van de vorige generatie, en de Surface Pro 8 in plaats daarvan kan worden behandeld met 32 ​​GB RAM.

Microsoft begint Adobe Flash Player te vermoorden – brengt handmatige update uit

Deze upgrade zal worden gezien als een welkome verandering, met name voor gebruikers die een draagbaar apparaat willen dat veel geheugenintensieve workloads aankan. Het lijkt er ook op dat de huidige werkfrequentie van de Surface Pro 8 2,72 GHz is, hoewel eerder werd gemeld dat het prototype een Intel 11e generatie Core i7-1165G7 had. Afhankelijk van de effectiviteit van de koeloplossing, kan de Surface Pro 8 mogelijk hogere aanhoudende kloksnelheden halen.

Dit zal de levensduur van de batterij schaden, maar als Microsoft de lei uitrust met 32 ​​GB RAM, kan het net zo goed voor de extra CPU-kick zorgen. Helaas lijkt het ontwerp ongewijzigd te zijn gebleven in vergelijking met de Surface Pro 7. Je krijgt nog steeds die dikke randen, in combinatie met een vrij beperkte I / O, maar je hebt tenminste USB-C, maar als je Microsoft kent, ondersteunt het mogelijk Thunderbolt 3 niet. Er is ook geen releasedatum in zicht, en houd er rekening mee dat 2020 is bijna voorbij, dus we zullen nog steeds rondlopen en Microsoft een presentatie laten voorbereiden voor zowel klanten als voor de pers.

READ  Met Google Guacamole kun je de stemassistent gebruiken zonder 'Hey Google' te zeggen, zoals in het rapport staat

Aangezien de Surface Pro 8 naar verwachting een premium-apparaat zal zijn, zal Microsoft er waarschijnlijk een flink bedrag voor in rekening brengen. Toch hopen we dat het bedrijf deze keer de 4 GB RAM, 128 GB opslagoptie elimineert en het geheugen uitbreidt tot een respectabel cijfer. Als de concurrentie zo ver kan komen, zou Microsoft ook niet in staat moeten zijn om in te halen.

Nieuwsbron: Reddit

Written By
More from Lesley Curry

De rol van CBD bij gewichtsverlies en gewichtstoename een handig overzicht

Tegenwoordig zoeken mensen allerlei manieren om gewicht te verliezen. Alhoewel er geen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *