Survival Forever Skies-actiegame aangekondigd voor PS5, Xbox-serie en pc

Far From Home, een nieuwe studio met het hoofdkantoor in Wroclaw, Polen, waarvan de medewerkers eerder bij dovend licht serie, buitenstaanders, En meer voor altijd luchtActie- en survivalgame voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. Het wordt eerst gelanceerd in PC Early Access via stoom- in 2022.

De Early Access-editie bevat “veel mechanica en activiteiten om te spelen in een enorme wereld die klaar is om ontdekt te worden.” Het zal bij de lancering een aantal functies missen, waaronder co-op voor vier spelers, maar het zal “ASAP” worden toegevoegd. De Early Access-versie biedt momenteel “ongeveer 30 uur” aan gameplay. De release van versie 1.0 was gepland voor ongeveer een jaar na de lancering van Early Access.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

Bouw en bestuur je eigen luchtschip

Je gaat een hightech ballon bouwen en aanpassen. Het wordt je huis, werkplaats, laboratorium en meer terwijl je boven de grond vliegt. Beheers ze en leid ze naar de ruïnes van onze beschaving en mysterieuze anomalieën. Beheer de romp en veiligheid van uw luchtschip. Extraheer en verzamel middelen om uw ballon te verbeteren en uniek voor u te maken.

Gebruik wetenschap om te overleven

Door je wetenschappelijke ervaring kun je verschillende machines bouwen en bedienen. Analyseer gescande items en keer verloren technologie om. Vind nieuwe manieren om aan voedsel en hulpbronnen te komen, ontdek nieuwe gereedschappen en vergroot je overlevingskans.

Op zoek naar de verwoeste lucht

Verken en haal bronnen uit de ruïnes die hoog zijn gebouwd om aan het stof te ontsnappen. Omringd door ronddrijvend puin veroorzaakt door vreemde anomalieën, verzamel ze tot grondstoffen om je te helpen overleven. Verken en ontdek de overblijfselen van onze beschaving. Ontdek wat er is gebeurd en waarom de aarde evolueerde naar een plek waar we de controle over onze vroegere positie aan de top verloren. Ontdek de geheimen van ons verleden.

Kruip onder het stof

Nadat je ondergronds bent gegaan, zul je een vreemde nieuwe wereld ontdekken, het oppervlak van een planeet die tijdens onze afwezigheid is veranderd. Ontmoet evoluerende dieren en planten en zoek naar virale pathogenen om een ​​mysterieuze ziekte te genezen die je familie bedreigt.

terug naar de aarde

voor altijd lucht Het is een survival-actiespel dat zich afspeelt op aarde, die is verwoest door een wereldwijde milieuramp. Door deze gebeurtenis werd het oppervlak van de planeet bedekt met een enorme laag giftig stof. Je keert na honderden jaren terug naar onze planeet – leer je onze wereld kennen?

Ontmoet het team

WE ARE WEG VAN HUIS, een ervaren game-ontwikkelaarsteam gevestigd in Wroclaw, Polen. Wij zijn een groep vrienden en collega’s die al aan heel wat projecten hebben samengewerkt. We hebben ervaring opgedaan met het werken met titels als: dovend licht serie, oorspronkelijke goddelijke zonde serie, gemiddeldEn buitenstaandersEn League of Legends, En veel andere dingen.

Bekijk de traileradvertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij.

READ  Spel van het Jaar 2021: Walheim
Written By
More from Max Mcgee
Releasetijd van Cyberpunk 2077 pc bevestigd – pre-downloads starten op 7 december
CD Projekt Red heeft het Cyberpunk 2077 Releasetijd voor pc. Zelfs als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *