Stalker 2 naar verluidt uitgesteld tot herfst 2022

Spelers moeten mogelijk iets langer wachten op het volgende deel van de Stalker-franchise. Er gaan geruchten dat Stalker 2: Heart of Chernobyl naar een niet nader genoemde datum later in de herfst is verschoven. Het spel was oorspronkelijk gepland Uitgebracht op 28 april.

Het gerucht is afkomstig uit Oekraïne leaker OLDboi, die een goede staat van dienst heeft in het delen van informatie over Stalker en andere GSC Game World-games vóór de officiële aankondiging. GSC Game World en Microsoft hebben de details tot nu toe bevestigd, dus neem dit gerucht met een korreltje zout.

OLDboi beweert ook dat er later in het jaar of begin 2023 een PlayStation 5-versie van de game zal verschijnen. Hieronder staat een OLDboi YouTube-video waarin ze op het verhaal ingaan, maar het is volledig in het Oekraïens.

Verwant: Stalker 2: Heart of Chernobyl heeft mogelijk een enorme bestandsgrootte op Xbox

Stalker 2 bevindt zich in een ontwikkelingshel sinds de laatste Stalker-game in 2009 werd uitgebracht. GSC Game werkte begin 2010 aan een vervolg; Het werd echter ergens in 2012 geannuleerd. De ontwikkeling van Stalker 2 begon uiteindelijk opnieuw en de game werd officieel aangekondigd in 2018.

De Stalker-franchise is een first-person shooter-serie met enkele survival-horror-elementen erin. De games vinden plaats in de verlaten uitsluitingszone van Tsjernobyl, waar de speler zich door hordes radioactieve transformaties moet vechten. Stalker is een acroniem dat staat voor sde grot , tademen, eenavonturiers, deeigenaren, KEilers eontdekkingsreizigers en scaravans. Stalker 2 speelt zich af direct na de gebeurtenissen van de eerste game.

READ  Grand Theft Auto-fans zijn verdeeld over de nieuw gelekte GTA 6-kaart

Stalker 2 wordt exclusief uitgebracht op pc en Xbox Series X/S, en is vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass.

Written By
More from Aubrey Mason
Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 crashen naar verluidt op Xbox Series X.
Tony HawkProfessionele schaatser 1 en 2 naar mij PlayStation 5 En Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *